Ивана чукна 50, пя до зори с…

0

50-годишен юбилей и 20 години на сцената отбеляза Ивана. Вчера певицата събра фенове и приятели в известен пловдивски клуб, като мотото на купона й бе „Ивана – същата и не съвсем“.

Освен, че изпя най-новата си песен „Едно Обичам Те“, поп фолк изпълнителката ги зарадва присъстващите с едни от най-големите си хитове през годините. Въпреки че бе забранила на гостите си да й носят цветя, шефът й Митко Димитров я изненада с 50 червени рози.

След като певицата попя на сцената, тя тръгна из публиката, където бе и пловдивският кмет Иван Тотев. За изненада на всички, двамата направиха дует на песента „Ако умра ил загина“. „Мен ме гониха от часовете по музика, ти ми върна вярата”, каза градоначалникът, който впечатли всички с гласовите си възможности, пише днесбг.

По-късно певицата пя и с детето на своята близка приятелка в живота и на сцената – Стояна. 7-годишното момченце се казва Иван и е кръстено на нея.

„Направих достатъчно и много силни песни, които и след мен ще останат и нямам намерение да спирам. Сега празнувам юбилей и 20 години на сцена – много време за някои, малко време за другите, които са по-големи от мен, достатъчно време, в което съм поставила основите на музиката, която пея, от която няма да избягам, но може би тя ще звучи и вече звучи при мен, в моята глава, аранжирана по някакъв друг начин. Ще си остана в жанра, няма да избягам, защото обичам тази музика, изпята по моя начин“, каза по-рано в интервю Ивана.

На празника на изпълнителката на „Шампанско и сълзи“ присъстваха известни личности като Драго Драганов (който бе и водещ), Силвия Кацарова, Тони Димитрова, Атанас и Надя Стоеви от „Канарите“, Росица Пейчева, Славка Калчева, Тони Дачева, Николай Славеев, Есил Дюран и други.

„Благодарен съм на съдбата и характера си, че доказа кои са истинските приятели в годините на моят професионален и житейски път!“, написа гримьорът Mис Бони и поздрави Ивана за двойния празник. По-късно той публикува снимки и видео във Фейсбук от рождения ден.

Вместо да поднесат подаръци, присъстващите на празника донесоха пликове с пари, които по желание на Ивана ще отиде за подпомагане на талантливи деца.

 

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!