Ивана дари приходите от юбилея си на талантливи ученици

0

Чалга звездата дари събраните средства от празненството за 50-ия си рожден ден. Парите безвъзмездно бяха дадени на талантливите деца от Националното училище за музикално и танцово изкуство „Добрин Петков“ в Пловдив. В поканите за рождения си ден Ивана призовава гостите си да не я затрупват с цветя и по дарят пари, които тя ще предаде на специализираното школо. В кампанията се включиха нейни колеги от музикалните среди, както и родни политици.

Ивана отказва да посочи каква сума е събрана, но става въпрос за хиляди левове, съобщава столичен вестник. Щедрото дарение може да помогне за закупуването на музикални инструменти и обновяване базата на училището. Фолкпевицата се срещна лично с директорката Нели Попова, за да официализира благородния жест. Ръководителката на школото й даде сертификат за дарение. Двете запечатаха специални със снимка. „Благодаря още веднъж на всички, с които дарихме щастие на талантливите д училище „Добрин Петков“ в Пловдив с директор г-жа Нели Попова“, сподели с вълнение Ивана след срещата.

Запомнящият се юбилей тя отпразнува на 31 януари със зрелищно празненство в града под тепетата. Празникът стана двоен, защото айтослийката отбеляза и 20 години на музикалната сцена.
„Ивана сподели с мен прекрасната си идея и как да формулира каузата за подкрепа на мл таланти от нашето училище. От сърце благодаря на всички отзовали се, както и на журналистите отразили нейното събитие, поводи и кауза. Тя е прекрасна и много качествена певица и като човек е добра по душа и се раздава от сърце“, заяви щастливата директорка.

Това не е първа подобна проява на Ваня Калудова, както е истинското име на Ивана. През 2014 г. Певицата на народа под пострадали семейства от наводнението в Килифарево, пише пик. Мебелите и бялата техника на стойност 7430 лева певицата дари лично на пострадалите в присъствието на местната власт.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!