Зодиакална прогноза: Телци объркани сте, Деви парични проблеми, Стрелци останете сами

0 2 482

Хороскоп за 09 март 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Може да започнете деня със спорове по разни незначителни проблеми, но до обяд ще ви е криво. Следобеда ще се проявите като доста енергични и добри организатори. Настоятелността ви към представител от противоположния пол може и да се увенчае с успех.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Не се опитвайте да докажете каквото и да е на шефа си, изчакайте следващата седмица. Днес може и да ви помислят за луди, но това не бива да ви тревожи, нали знаете истинската причина за объркаността си.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

До обяд ще имате желание да се забавлявате, но към обяд бързо ще ви променят намеренията. Следобед ви чака доста и то досадна работа, но все ще намерите на кого да я прехвърлите.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Малко странен ще е денят за вас,но пък няма да скучаете. Все пак през март винаги е интересно,ако не друго,то поне времето никога не е традиционно.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Сутринта ще сте толкова забързани, че може да пропуснете да поздравите, когото трябва. Следобед ще ви налегнат домашни грижи и отново ще загубите настроението си. Не насилвайте нещата, ако не стана от първия път, отложете ги за утре.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

До обяд проблемите ви ще са главно парични, но след 1 часа вече няма да имате време да мислите за проблеми така ще ви завъртят нещата. Бъдете готови да си разпределите времето между телефона и електронната поща.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Днес можете да докажете добрите си маниери. Гледайте да си нямате работа с държавни инстанции. Следобед ще се наложи да се занимавате с ред дребни и досадни неща, които може да ви отклонят от предварителните планове. Все пак гледайте да спазите обещанията си.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Сутринта може да ви е малко криво и да се чувствате пренебрегнати, но не е във ваша полза да възприемате нещата по този начин. За щастие следобед ще си възвърнете доброто настроение и дори може да решите да си поканите ненадейно гости.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Сутринта на драго сърце ще раздавате комплименти и изобщо ще сте самата учтивост. Следобед, дали защото ще свършите запаса си или вече ще сте поизтощени, но ще ви се иска да не сте сред много хора и изобщо да не ви закачат.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Още сутринта ще ви развалят настроението с някаква срочна задача. Не приемайте нещата трагично, все пак март и всичко се променя само с едно примигване. Малко след обяд нещата вече ще изглеждат далече по-оптимистично, естествено, не без вещата ви намеса.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)

Днес ще чувствате като разпънати на кръст от безброй ангажименти. Единственото, с което трябва да се справите е собствената ви припряност. Безсмислено е да се опитвате да убедите началниците в правотата си, точно днес няма да успеете.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Може би още със ставането ще изпитвате необяснимо напрежение. Не се притеснявайте около обяд то постепенно ще изчезне и ще се почувствате много по-бодри и готови дори да рискувате, нещо необичайно за вас.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!