Зет като мед! Гринго на Софка напълни джобовете от родителите и…

0

С пълни джобове се оказа Гринго малко преди сватба си със Софи Маринова. Събитието е на 24 март, научи HotArena. Родителите на ромската изпълнителка са се бръкнали дебело за задължителната зестра, която получава младоженецът.

Майката и таткото на Софка харесват много зет си. Те решават да дарят на Гринго сериозна сума, както си му е редът. Парите родителите на Маринова събират цял живот за този ден. Ромската перла се грижи добре за семейството си и майката и таткото на Софка всеки месец успяват да заделят по някой лев. След като Гринго и Софи подписват в гражданското, родителите на изпълнителката Марин и Мария са дали крупната сума на зет си. С парите новоизлюпеното семейство ще покрие по-голяма част от разходите по сватбата.

Семейството на Гринго също дава начален тласък на новото семейство. Родителите на Тодор Давидов, както е името на мачото, обсипват снаха си със злато и пари. Софи вече е готова с всичко за големия ден. Младото семейство очаква повече от 400 души на сватбата, пише „България Днес“. Певицата кани всичките си колежки и приятелки от бранша. Софи и Гринго ще изкарат медения си месец в Америка. Изпълнителката на редица хитове е заета и няма време за пътувания до екзотични дестинации. Затова тя решава да вземе любимия със себе си в САЩ през май..

Софка ще прави турне зад океана в разгара на пролетта. Изпълнителката ще вземе най-близките си хора – Гринго и сина й Лоренцо – с нея. Освен Щатите ромската перла и семейството й ще посети и Канада.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!