Звездите за днес: Хубав ден за Овен и Близнаци, Стрелци погнете на ближния

0 740

Хороскоп за 09 януари 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Днес ще се чувствате доста добре. Почивайте си по-енергично и по възможност някъде навън. Имате нужда от по-близък контакт с природата. Хубав ден за пътувания и срещи с хора, дошли от далечни страни.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Сериозните неща ще ви отегчават. Не бързайте да бягате, когато нещо не се получи според чашите очаквания, не се отказвайте лесно от намеренията си, проявете повече постоянство.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Един чудесен ден. Не се задълбавайте много в минали неща, че ще си докарате някоя депресия. Порадвайте се на слънчевия ден и хората около вас. Днес просто споделете мечтите си.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Може да се наложи да довършите някои недовършени неща. Важно е да не се разпилявате и да следвате докрай целта си, няма да съжалявате като видите резултата.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Денят е много приятен и всичко ще се нарежда чудесно. Работа ще имате дори в излишък, но пък резултатите ще са повече от удовлетворяващи.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Днес не бива в нищо да се отклонявате от познатата, проверена схема на действие. Нищо ново и непознато днес няма да ви донесе желания успех.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Днес направо може да ви удави в сълзите си човек, роден под воден знак. Така че познатите Риби, Раци и Скорпиони ги заобикаляйте отдалеч.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

На света има много незаменими хора (поне в сърцето ви), но виж незаменими вещи почти няма. И днес не забравяйте, че по-добре е веднъж да видиш, отколкото 100 пъти да чуеш.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Помогнете на ближния, все някой ден ще се наложи друг на вас да помогне. Днес ще имате доста свободно време, така че вместо да мислите за глупости, по-добре – помагайте.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Днешният ден посветете на дома и семейството си доколкото това е възможно. Не правете крупни покупки, ще се окажат неуспешни.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)

Не се подлагайте на натоварвания – както физически, така и емоционални. Сметката за това съмнително удоволствие може да се окаже твърде висока.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Правете неща, които ви успокояват и ви дават усещане за умиротворение. Похарчете пари, за да направите дома си уютен. Дребни спорове в семейството може да помрачат настроението ви. Не се обиждайте от дреболии.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!