Звездите за днес: Телци ще докажете себе си, Лъвове труда е спасение, Скорпиони ще плащате

0 1 583
0
0

Хороскоп за 12 февруари 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Започнете седмицата с планиране на дейността си за по-нататък. Е, може плановете ви да не задействат, но поне ще сте внесли някакъв ред в нещата. Вечерта е подходяща за срещи с приятели на съкровени разговори.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Идеален ден да докажете колко добър професионалист сте. Добрата новина е, че може би ще го забележат и от по-високо място, така че днес си бъдете на работното място и се старайте.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Днес с право можете да си починете, макар че не изключено да чуете някои натяквания за протакането на сроковете и други подобни. Вие поне знаете как да се измъкнете от тази ситуация, а и днес не могат да не ви простят.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Започнете седмицата с преглед на кореспонденцията си, ще се окаже че имате някои интересни предложения, на които не сте успели да обърнете внимание. Добър ден за обсъждане на бъдещи планове, но не е подходящ за окончателно приключване.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Днес ще се чувствате далече по-добре, отколкото през почивните дни, може би, защото ви се струва, че работейки сте по-полезни. Всъщност труда облагородява човека, но не се опиянявайте от собственото си величие.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Трудно ви е да се отърсите от тревогите си, дори и днес. На това отгоре днес сте станали по-чувствителни, но и по-подозрителни към всичко, което става около вас. Гледайте да не влизате в излишни разходи, за да не се разстройвате още повече.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Кой каквото ще да прави, вашите мисли все се реят около поетите задължения. Дори да не ви се наложи да ходите днес на работа, пак отвътре ще ви гложди чувството за недовършени задачи. Какво да се прави, щом обещавате прибързано така е, следващия път мислете преди да кажете “да”.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Започвате седмицата с някои разплащания, което едва ли е най-доброто начало, но няма как. Не се впускайте в спорове, особено със служители на закона, не е във ваша полза, дори може да си докарате някоя глоба.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Идеален ден да докажете колко добър професионалист сте. Добрата новина е, че може би ще го забележат и от по-високо място, така че днес си бъдете на работното място и се старайте.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Едва ли ще можете да си останете за дълго у дома, все има къде да отидете. Не давайте поводи за клюки, не се впускайте да пазарувате повече, отколкото ви трябва, днес лесно могат да ви пробутат някое менте.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)

След обяд сигурно ще се хванете да слагате къщата в ред за следващата седмица. Не бързайте всичко да вършите сами, ще има желаещи да ви помогнат, а вие намерете време за отмора, чака ви цяла трудова седмица.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Ще трябва да организирате неща, които не са ваша работа, но пък ще ви е забавно да го правите. Днес е чудесен ден за сериозни предложения, особено към хората, които обичате, но хранете прекалено големи надежди.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!