Звездите за днес: Телци силни сте, Лъвове зависими сте от околните, Стрелци обърнете внимание на любовта

0

Хороскоп за 20 април 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Работете усилено, бъдете отговорни, управлявайте правилно силата си, това е посланието на днешния ден. Въпреки че е петък време за разпускане, ще имате енергия и досатъчно целеустременост, за да вдъхновите и другите. Най-важното е – да знаете какво правите, не разчитайте на импулсивните решения.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Ще се чувствате бодри и изпълнени със сили. Превъзходен ден за излети, разходки, спортни занимания, не го пропилявайте в неща, които бихте могли да свършите всеки делничен ден.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Ще имате много възможности и енергия за реализирането им. Желанието ви да поемете инициативата в дейности, в които са включени и приятелите ви, приятно ще ги изненада.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Днес ще сте необикновено амбициозни и изпълнени с хъс за работа. Желанието ви да увеличите доходите си трябва да подкрепите с нужните действия. Пред вас ще се открият нови възможности.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Днес настроението ви ще е доста оптимистично и трудно ще успеят да ви разтревожат. За жалост отново ще сте зависими от действията и мненията на други хора, но това вече едва ли ви прави впечатление.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Може да се каже, че днес сте в стихията си. Можете с пълна сила да проявите вътрешните си качества. Подозрителността ви към всичко, може на моменти да ви пречи да виждате истинската красота на нещата, но пък е трудно да се преборите с природата си.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Денят е най-вече за контакти с другите.. Разговорите ще са не само приятни, но и полезни. Потърсете средства за осъществяване на плановете си. Умът ви ще е пъргав и услужлив. Само не се разпилявайте между твърде много ангажименти.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Ден само за работа. Пречка може да се окаже прекаленото вторачване в детайлите, но като цяло денят ви ще е ползотворен. Не претоварвайте нервната си система с прекалени емоции.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Затворете очи за неприятните страни в живота и работата. Днес е ден за веселие и любов. Предизвикателства в това отношение няма да ви липсват. Добре е да отделите и малко време за културни мероприятия.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Домашните и семейните ангажименти ще са много по-важни от напредването в кариерата. Може да сте по-словоохотливи от обикновено, гледайте да не кажете нещо, което не трябва, просто така между другото.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Много неща ще привличат вниманието ви и има опасност да не успеете да си свършите преките задължения. Затова пък ще сте изобретателни и изключително творчески настроени.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Ще сте доста заети, но за жалост резултатите няма да са особено задоволителни. Не е изключено да се наложи да пътувате на кратки разстояния. Телефонните разговори ще са повече от обикновено.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!