Звездите за днес: Телци пазете независимостта си, Везни погрижете се за себе си, Водолеи не дръжте на материалното!

0 4 405

Хороскоп за 09 май 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Днес имате нужда да си починете от самите себе си. Намирайте по няколко минутки между натоварванията, особено емоционалните, за да помедитирате. Релаксацията, водните процедури или просто хубавата музика ще Ви помогнат да възстановите баланса си. И задължително намерете време, за да помълчите, колкото повече, толкова по-добре.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Ще се чувствате сигурно и в безопасност, когато се намирате сред групи от хора. Днес определено Ви е ден за групови занимания, ще ги търсите и ще ги създавате. Внимавайте, не се отказвайте от собствената си независимост заради груповата сигурност.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Днес ще сте насочени навън. Ще гледате обективно и най-важното – ще търсите резултати в практиката. Определено ще трябва да поработите повече, да вложите повече усилия, но и резултатът ще е подобаващ. Просто бъдете организирани и практични, не губете време, а действайте

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Чувството на безопасност идва, когато превръщате неизвестното в известно. Днес можете смело да скочите в неизвестното и да го опитомите, ще имате силата да го сторите, само трябва да си повярвате.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Днес идеално ще улавяте свръхестественото в отношенията. Въпросът е какво ще направите с това знание. Изкушенията ще са повече отколкото може да си помислите, така че важно е да имате стабилна вътрешна позиция, за да се справите. Бъдете верни на себе си.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Днес ще имате нужда да сте сигурни в отношението на хората към вас, което само по себе си е трудно постижимо. Май е време да се справите със собствената си вътрешна нестабилност. Потърсете опората най-напред в самите себе си, тогава ще откриете и стабилността у другите.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Днешният капан е в психологическите модели от детството, най-вече в отхвърлянето на детето във вас. Лечението е просто – погрижете се за себе си, дайте си достатъчно любов и внимание.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Днес, за да се почувствате нужни и значими, ще имате нужда да помагате на другите и то често пъти без те да имате реална нужда от помощ. Най-добре е да се вгледате в себе си и да си зададете въпроса – защо го правя? Помагайте само за неща, които наистина са за помагане, не вършете нещата вместо другите.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Не заемайте прекалено отбранителни позиции, никой не иска да Ви напада, това е спомен от минали преживявания, когато сте се чувствали незащитени. Днес просто се осмелете да се доверите на хората около Вас. Независимо те как ще постъпят, печелите Вие, защото сте посели семената на доверието.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Днес няма да изпозвате обикновената хладна логика, а по-скоро онази, обагрена от чувствата и най-вече от любопитството Ви. Всички в няколко километра околовръст ще представляват интерес за Вас. Опитайте да спрете навреме с впечатленията, защото може да Ви претоварят емоционално.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)

Не зацикляйте върху желанието за притежание, върху местоимението ‘мое’. Все пак има доста по-важни неща от материалните собствености, те минават и заминават, а има нещо отвъд тях, което наистина остава. Главният въпрос е кое това ‘нещо’ за Вас.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Днес вашите потребности ще са видни за всички, ще сте като езеро, което се вълнува от всяко камъче или листенце попаднало върху повърхността му. Опитайте да ‘отмивате’ емоциите така както са дошли, не ги оценявайте, не и задържайте, позволете им просто да преминат през Вас.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!