Звездите за днес: Телец съсредоточете се, Везни следвайте целта си, Риби играйте ролята на съветник

0 958
0
0

Хороскоп за 07 февруари 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Не се разстройвайте, ако се чувствате загубени и се разхождате като муха без глава. Не сте единствени. Но пък заслужавате поздравления, ако успеете да направите нещо значимо.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Важно е днес да сте максимално съсредоточени. Изпратете емоциите в най-забутания ъгъл на съзнанието иначе рискувате да провалят всичките ви планове. Вземете мерки, докато не е станало късно.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Нетипична за вас нерешителност ще ви спаси от глупава грешка. Все пак не бива да губите увереността си, само защото гласът на разума ви кара да не предприемате активни действия. Просто бъдете търпеливи.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Не се разстройвайте от лошите новини, все пак по-важното е, че има някакви новини. Вие пък можете да станете генератор на добри новини, имате нужния потенциал.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Ако се чувствате жертва на обстоятелствата, огледайте се за някого с кисело изражение и се запитайте дали искате да правите такова впечатление. А сега се усмихнете и накарайте обстоятелствата да заработят за вас, вместо да се оплаквате.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Безразборното показване на симпатии може да ви коства скандал у дома или с гаджето. Опитайте да показвате емоциите си по-премерено. В повечето случаи стряскате хората с този изблик на чувства.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Ентусиазирани и уверени в правилността на действията си ще сте днес. Това е най-успешната възможна комбинация. Не позволявайте на съмненията да ви разубедят, нито на някои псевдо-доброжелатели. Просто следвайте целта си.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Търсенето на каквото и да било в днешният ден ще е изискано удоволствие за вас. Все пак това не означава, че всичките ви опити ще са успешни. Не се вманиачвайте.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Определено сте луди глави. Склонни сте да приемате твърде необмислени рискове във всички направления. Нищо чудно да се забъркате и в някои публичен скандал. Така поне няма начин да останете незабелязани.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Имате богато въображение. Използвайте го, за да разкрасите света около вас. Ако пък някой у вас – майка, баща, тъща, свекърва не ви позволява да рисувате по стените, има и други начини за постигане на ефекта, само не се отказвайте.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)

Ще се чувтствате удобно на място, където всичко си е по местата и ви дава не само усещане за сигурност, но и някакъв смисъл. Макар да ви се иска да сте различни и оригинални, ще постъвате и ще мислите твърде традиционно.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Не е препоръчително точно днес да се изявявате на челни позиции. По-скоро играйте ролята на съветник и анализатор. Имате възможност да огледате нещата от всички посоки, но опитайте и да сте обективни. Прекалено много надценявате възможностите си.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!