Звездите за днес: Овни фокусирайте се, Лъвове уникален ден за нови начинания, Козирози мобилизирайте се

0 3 720

Хороскоп за 17 май 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Ще мислите бъзро, ще действате бързо, но също толкова бързо ще се разсейвате и ще изоставяте нещата. Имате нужда от фокусна точка, която да концентрира усилията Ви, просто я намерете.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Ще имате нужда от конкретни указания, за да се чувствате спокойни и сигурни. Трудно ще Ви е да направите нещата сами без предварително одобрение. Намерете подходящия човек, който ще Ви вдъхне увереност, не изпадайте в паника.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Трудно ще се подчинявате на правилата днес и всякакви опити някой да Ви дисциплинира по-скоро ще предизвикат справедливия Ви гняв. Опитайте се да изслушвате другите и не се втурвайте с главата напред при всеки звук.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Малко отнесени и несигурни ще се чувствате днес, нещо нетипично за човек реалист като Вас. Изглежда се сблъсквате с неща, които Ви е трудно да обясните. Може би е нужно да идентифицирате онова, което Ви притеснява и да го опознаете. Страхът не е толкова страшен, ако го раздробите на съставните му части.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Способността Ви да намирате връзките между нещата, да синтезирате различни направления, да съединявате нещата ще Ви насочи към съвсем нови начини за изява и творчество. Прекрасен уникален ден за нови начинания.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Ще се стремите да запазите нещата каквито са и да действате по утвърдени схеми. Като цяло това е много практичен и полезен подход, но е хубаво да си позволите да чуете и новото, различното, необикновеното. Понякога експериментите дават съвсем нови начини за действие.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Авантюристи по природа, днес само ще трябва някой да Ви запали искрата и ще се втурнете да завладявате светове, да експериментирате, да научавате. Хубав ден за планиране и мащабиране.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Не позволявайте страховете да Ви водят при вземане на решения. Вие сте достатъчно аналитични, достатъчно практични и методични, можете да опитомите страха, просто си позволете да го видите като един модел.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Може да се наложи да се примирите с някои не дотам перфектни условия в името на хармонията и мира. Или променете отношението си към нещата. Компромисите не са печелившо поведение, търсете варианта, при който и вие да се удовлетворени, и другата страна също.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Ден за работа. Достатъчно помечтахте и се отдавахте на творчески планове, ще очакват от вас да покажете на практика на какво сте способни, а то никак не е малко – мобилизирайте силите си.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Един ден, в който ще се чувствате в разцвета на силите и възможностите си. Не е изключено дори да се решите на някои рисковани крачки. Просто яхнете вълната и смело напред!

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Днес за Вас ще е важно да чувствате емоционалната подкрепа на хората, с които взаимодействате. Да знаете, че Ви одобряват, че Ви се доверяват, това ще Ви даде крила, за да продължите напред.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!