Звездите за днес: Овни покажете доброто си аз, Лъвове изпадате в драматизъм, Риби днес е вашият ден

0 1 327

Хороскоп за 06 март 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Приятно напрежение отвътре ще ви кара да търсите най-добрия начин за справяне със ситуациите. Ден, който ще се опита да извади най-доброто от вас чрез провокация. Не изпдайте в отрицание, възползвайте се да покажете по-доброто си аз.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Определено другите в живота ви са почти толкова важни колкото сте и самият вие. Другите са огледало и коректив на собственото възприятие и начин за справяне с живота. Просто ги забелязвайте, когато са край вас.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Един ден, в който не бива да се разсейвате с всяко интересно нещо, което се появи. Организация и ред са нещата, които изисква от вас този ден. Давайте си и почивка, не се претоварвайте, ритъмът е от съществено значение.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Покажете на света, че сте в състояние да се забавлявате искрено и по детски и той ще ви отвърне с любов и благодарност. Понякога е нужно просто да се отпуснете и да позволите на нещата да се случват от само себе си.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Доста драматично ще приемате дори съвсем незначителни неща, ако се почувствате лично засегнати. Просто се освободете от негативните чувства, те създават тежест и неудовлетворение. Включете чувството си за хумор.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Използвайте вътрешната си прозорливост и аналитичното си мислене, за да се измъкнете от уловките, които светът е заложил навсякъде около вас. Преценявайте внимателно без да отделяте прекалено много време. Бъдете бързи, но и прецизни същевременно.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Доколко и за какво съхранявате нещата в живота си. Дайте си сметка днес дали не сте натрупали прекалено много задачи заради нережителност или пък заради бездействие. Какво ви кара да задържате нещата при себе си, в себе си, около себе си и дали не е време да поразчистите?

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Кое е онова, което ви прави уникални и различни и дали го използвате по най-добрия начин. Опитайте да не се самоизмъчвате, а да приемете нещата такива каквито са в тяхната реална проява.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Вие рядко се самосъжалявате, но днес какво ви става? Направете нещо за някой друг и продължете смело напред с обичайната доза оптимизъм и аристократизъм, които са ви вътрешно присъщи.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Осъзнайте възможностите, които ви предлага животът и решете какво точно искате. Не е нужно да търсите и обяснявате защо нещо не може да се случи, разберете защо това е възможно.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Ден, в който можете да получите признание за нещата, които сте направили. Но преди това наистина трябва да сте половили нужните усилия. В противен случай – поемете отговорност за несвършеното от вас лично.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Един ден, който ще ви отвори прозорец към света. По един или друг начин ще се почувствате въвлечени в проекти и дейности много по-мащабни от ежедневните и дребни занимания. Погледнете света от високо, днес е вашият ден да бъдете философи.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!