Звездите за днес: Овен – чудесен ден за пътувания и авантюри, Водолей – не бързайте повече, отколкото е необходимо

0 761

Хороскоп за 11 март 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Чудесен ден за пътувания, излети и най-вече за авантюри. Днес ще сте много приятна компания, само не навлизайте в сферата на политиката, че тогава може да влошите диалога.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Настроението ви ще е меко казано странно. Не бъдете прекалено мнителни и не подозирайте всички околни в смъртни грехове. По-добре изхвърлете черните мисли и мрачното настроение и се порадвайте на красивите неща от живота.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Първата половина на деня използвайте за почистване и слагане на ред в жилището и след това вече се посветете на любимия си човек (доколкото това ви е по силите). Не се опитвайте да се наложите на всяка цена, отстъпете на другия правото да вземе решение.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Ако сте домакиня, почистването и оправянето на къщата са просто задължителни днес. Дори и да сте освободени от тези досадни грижи, все ще се намери с какво да ви натоварят, така че да ви ангажират свободния ден, но вие не се давайте лесно.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Днес ще се чувствате толкова леко, сигурни в себе си, но главното авантюристично настроени. Позволете си едно малко удоволствие, направете това, което все отлагате. Ако не сте дотам творчески настроени, просто обърнете по-голямо внимание на децата си, те ще ви подскажат някоя идея.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Днес е чудесно време за развлечения срещи с хора, посещения на кина, театри, изложби. Е, всичко наведнъж няма да можете да направите, но поне желание няма да ви липсва.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Днешният ден можете да разделите на две – първата половина за семейството и задълженията и втората за нещата, които обичате. Следобеда е идеален за срещи с приятели, дори можете да вземете някое превозно средство и да се отправите до някое близко, но приятно местенце.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Сутринта околните ще се опитват да ви се измъкнат, за да не ги организирате да правят нещо не толкова приятно. Следобеда, обаче ще ви поотмине това настроение и вече ще сте доста приятна компания за маса.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Бихте могли да си прекарате един доста приятен ден, особено ако не го започнете с ранно ставане. Инициативата трябва да е във вашите ръце относно вечерните занимания.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Днес може да сте в малко мрачно настроение и да обвинявате целия свят за неудачите, които ви се случват. По-добре се разходете малко навън и се само анализирайте, може би сте пропуснали да отчетете някоя от вашите грешки.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Не бързайте повече, отколкото е необходимо, че може да пропуснете нещо. Най-леко ще ви е на душата, ако се посветите на любимите си занимания и хора, а освен това ще сте с усещането за един добре прекаран ден.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Не се тормозете и в неделния ден с парични проблеми, това няма да ви помогне да ги разрешите. Добър момент да помислите за фигурата си, не прекалявайте с яденото, просто защото ви е криво.

 

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!