Звездите за днес: Близнаци неприятни изненади, Стрелци в любовно настроение сте, Риби избягяйте от всичко

0 1 850
0
0

Хороскоп за 09 февруари 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Един ден с доста интензивни преживявания, накрая ще се чувствате изморени от емоции. Докажете се като страстни и чувствени партньори, но не се проявявайте като ревнивци и хора с чувство за собственост, това само ще развали доброто впечатление, което сте оставили.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Отново основната ви грижа ще са парите, колкото и да ви е неприятно. Възможно е днес да се по охарчите покрай някои новополучени сметки. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Не ще и дума днес е доста натоварен ден в емоционален план за вас. Не е никак разумно да спазвате диета, защото силите ви много бързо ще се изчерпат. Може да ви устроят някои неприятни изненади. Като цяло днес не е ден за множество служебни ангажименти. По-добре се занимавайте само с рутинни неща.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Имате реалната възможност да повлияете на начина, по който ще се случват събитията в следващите няколко дни. Оставяйки се на течението, рискувате да си довлечете някои неприятности.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Подгответе се за един емоционален и забързан ден. Дано сте успели да вместите в графика си една интимна вечеря, защото може и да не ви остане време за това. Добър ден за търговците и занимаващите се с комуникации.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Настроението ви днес ще е просто завидно. А това естествено ще има положителен резултат. Творческото ви вдъхновение ще е на максимална степен, а и желанието да сътворите празник също. Няма начин да не намерите съмишленици, само кажете.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Приятен, малко забрзан и хаотичен ден. Ще се наложи да намерите и препредатете много информация,а това може да е доса уморително. Опитайте да поспирате за няколко минути препускането на мислите.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Темата за финансите ще е важна през днешния ден, което може да ви накара да се замислите над това какво е ценно за вас. В един по-глобален смисъл финансите са свързани с енергията, което влагаме в нещата, така че анализирайте нещата, усетете кои са вашите пробойни.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Днес ще ви е трудно да бъдете кратки и ясни, а освен това сте и до болка директни. Дано поне го отдадат на повишеното ви любовно настроение.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате време за мисли по лични въпроси. Не се опитвайте да спорите с началника си, само ще ви развали настроението. Контактите с по-зрели хора също не са за предпочитане, обърнете внимание на младежта.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Не бива да забравяте да се обадите на приятелите си днес. Отдайте се на неща, които ви доставят удоволствие, след като сте си изпълнили задълженията, естествено. Любовта, която ще ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Днес имате нужда от повече разходки на чист въздух и ако издържате на времето навън можете да съчетаете приятното с полезното. Хубаво е да не се поддавате на депресивни състояния и да не се опитвате да избягате от всичко, което ви пречи или обижда. Имате достатъчно вътрешни сили да се справите, само ги събудете.

 

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!