Звездите за днес: Близнаци изглеждате като мъченици, Везни практично гледате на света, Стрелци карайте го по-спокойно!

0 759

Хороскоп за 14 януари 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Няма да ви остане много време за забавления, ще трябва да действате сериозно и делово, при все, че е неделя. Обърнете по-голямо внимание на храната си – не прекалявайте.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Ще влагате твърде много емоции във всяко нещо, а това определено е изтощително. Бъдете разумни, в днешно време емоциите наистина са лукс, който не всеки може да си позволи.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Днес ще се държите и ще изглеждате като мъченици. Не се поддавайте на унинието. Определено виждате нещата по-черни отколкото са. Усмихнете се, неделя е все пак.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Ще имате много обаждания и писма в пощата. Проблеми при осъществяване на комуникации (бавен интернет, дефекти в техниката, лоши телефонни линии) ще ви ядосват, но пък винаги можете да зарежете всичко и да поизлезете, нали е неделя.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Днес ще се притеснявате най-вече как ще се справите с парите. Подходете към нещата делово и потърсете нови източници на доходи. Хубав ден за практически занимания.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Имате усещането, че животът ви е станал доста скучен. Ще се опитате да разчупите рутината като направите нещо ново или пък тръгнете на пазар и купите неща, които са ви абсолютни ненужни. Това не е много мъдро решение, по-добре идете на концерт или на театър, така поне ще видите и чуете неща, коти ще ви развълнуват.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Ще гледате доста по-практично на света. Ще изпитвате удоволствие от простичките неща в живота. Разходите ви май ще са доста дълги днес, но за това е виновна приятната компания.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Ще сте доста самонадеяни. Това е хубаво по принцип, но не и ако нагрубявате твърде много хората заради собственото си его. Не е зле да преразгледате ценностите си.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Проблемите, които имате, май сами си ги създавате. Иска ви се нещата да са по-екстремни и създаващи силни положителни емоции, но това не се отразява много добре на нервната система. Опитайте да правите нещата по-спокойно.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Е, няма да е най-спокойният ви ден, но пък ще можете да отхвърлите доста работа. Най-важното е да не допускате притеснения, особено за пари, нещата ще се разрешат по неочакван начин, защо да се тормозите предварително.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)

Добре ще се чувствате днес, нищо няма да може да ви притесни. Е, ще има някои изненадващи неща, но те може само да ви забавляват, особено ако ги преживеете заедно с човек, когото обичате.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Днес ще ви е малко трудно да действате, защото всяко ваше действие ще среща съпротива у околните. Можете да промените нещата, само трябва да се опитате да сте по-дипломатични.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!