Звезден хороскоп: Телци печелите симпатии, Деви имате енергия в излишък, Скорпиони намалете темпото!

0 9 474
0
0

Хороскоп за 09.07 2018 година

Овен

Опитайте се да дадете ново начало във вашия начин на живот. Започнете деня с лека гимнастика и здравословна закуска. Организмът ви ще ви бъде благодарен.

Телец

Този понеделник ще спечелите симпатиите на мнозина, но не позволявайте да се навлиза във ваша територия. Определяйте границите на „територията“ ви.

Близнаци

Денят ще ви изглежда почивен, но това ще е само, защото така ви се иска. Работата и задълженията ще са напълно работни и отговорни, така че запретнете ръкави, защото няма кой да ви свърши работата.

Рак

Това ден, който да посветите на изкуството. Потърсете събитие, което ще ви е приятно да посетите и не се оставяйте на мързела да ви победи.

Лъв

Този понеделник приемете предизвикателствата на деня. Помислете си колко много хора си мечтаят за разнообразие в живота като вашето. Способни сте да се справите с всичко, което предстои в служебен план.

Дева

Днес ще имате енергия в излишък, но не очаквайте същия ентусиазъм и от останалите и най-вече не ги обвинявайте. Вечерта задължително се поглезете с вкусна храна и любим филм.

Везни

Денят ще се опита да ви въведе в изкушение, покрай което трябва минете с гордо вдигната глава и гледайки в друга посока. Ще дойде и вашето време, но по-натам.

Скорпион

Това е ден за намаляване на темпото в личен план. Гъстотата на събитията се нуждае от разреждане и трезв анализ. Не се раздавайте изцяло все още.

Стрелец

Това е ден за повече оптимизъм. Дори да остава повече време до почивката ви и вашето време ще дойде. Тогава пък другите ще работят.

Козирог

Този понеделник ще се случат много неща, които ще са важни за вас и няма да искате да забравите. Запишете всичко, което ви се стори интересно и важно.

Водолей

Това е ден за умерени експерименти с премерен риск. Застояването на едно място не ви се отразява добре, така че не губете повече време.

Риби

През този ден не се притеснявайте да питате много и да настоявате за ясни отговори. Не предприемайте никакви действия без да имате пълна яснота за ситуация и си дайте толкова време, колкото ви е необходимо.

 

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!