Звезден хороскоп: Телци оставете време за себе си, Раци имате нужда от успокояване, Козирози не драматизирайте!

0

Хороскоп за 15 март 2019

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Малко труден ден. Ще имате доста задачи за свършване, но гледайте да не си оставяте работа за през уикенда. Лесно възбудими сте, пийте повече успокоителни чайове и не прекалявайте с пикантните храни.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Съвсем не лош ден, дори може да ви се отвори възможност за пътуване. Не поемайте прекалено много ангажименти за през почивните дни, оставете повече време за себе си. Тази вечер е подходяща за срещи и разговори с приятели, ще ви обземе желание да учите нещо ново, гледайте да не остане само поредното ви добро намерение.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Доста интензивен ден. Днес можете да организирате идеално програмата си за през цялата следваща седмица. Имайте предвид, че периодът е подходящ за приключване, така че не предприемайте нови неща.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Няма да ви е лесно днес, ще трябва да се превърнете в умиротворителна организация, а самите вие имате нужда от успокояване. Не приемайте лично всичко, което ви кажат в службата и не прехвърляйте вината на колегите си, достойно поемете отговорността за това, което се случва (разбира се, без да ставате жертва).

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Един наистина приятен ден за вас, можете да разгърнете целия си арсенал от качества и да се чувствате навсякъде добре приети. Единственото, с което трябва да внимавате е парите, не ги пръскайте необмислено, особено ако сте се събрали с приятели. Бъдете по-премерени.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Отново ще се наложи да правите фокуси с парите, дано успявате да ги умножите. Не бива да прекалявате с храната и най-вече с напитките, наблегнете на витамините и ако ви е възможно се “хванете за зелено”.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Не е от най-лесните ви дни. Ще трябва да балансирате между личните и служебните ангажименти. Добър момент да разберете кой ви подкрепя и кой само ви “мъти водата”. Не приемайте твърде емоционално всичко, което ви се случва, че през уикенда ще трябва да се възстановявате, вместо да се забавлявате.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Съдбата ви е във вашите ръце. Дано сте добри организатори, че иначе ще си пропилеете времето в прано философстване, а имате доста задачи. Не се опитвайте да из кръшкате от домашните си задължения или поне измислете достатъчно уважителна причина, за да го направите.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Доста неща трябва да сложите в ред. Не се преуморявайте, защото в момента организмът ви е доста изтощен. Днес има опасност да се вторачите в детайлите и да забравите какво всъщност правите. Гледайте по-мащабно на нещата.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Отново сте в разцвета си. Не позволявайте на емоциите да вземат връх над здравия разум и не драматизирайте и най-малката неуредица. Днес е по-скоро ден за любовни авантюри, а ако не сте на тази вълна, не се оставяйте на тиха леност – сътворете нещо, дори да е просто вечеря за семейството.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)
Още един забързан ден, през който денонощието няма да ви е достатъчно за всичко, което сте решили да свършите. Днес е моментът, в който бихте могли прекрасно да се справите с кореспонденцията или писането на темите по литература, не го изпускайте.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Днес ще трябва да проявите завидно търпение, ако искате нещата ви да се уредят. Можете да разчитате на помощ, но тя ще позакъснее и в най-нужния момент ще трябва да се справите сами с трудностите. Не изпадайте в униние, най-накрая всичко ще завърши благополучно за вас.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!