Звезден хороскоп: Близнаци постижения в личен план, Везни ден за добрини,Риби отдайте се на любовта

0

Хороскопът за 11 май

Овен

Това е ден за парти. Бъдете умерени с количеството алкохол и случайните сексуални контакти. Или поне се придържайте към мерките за безопасност.

Телец

Това е ден за добри новини. Повярвайте, че и на вас ви се случват чудеса. Положителното отношение към хората ще доведе до ответни резултати.

Близнаци

Това е ден за постижение в личен план. Отпразнувайте щастието си с вашата половинка. Не се скъпете на мили думи, признание и много прегръдки, разбира се!

Рак

Това е ден, в който да проявите увереност. Не е нужно да го показвате, просто поемете дълбоко въздух и се гмурнете в предизвикателството, за да излезете победител.

Лъв

Колкото и да ви се иска нещата не стават така, както сме си ги представяли. Но подобните варианти също вършат работа, особено ако става въпрос за общуване с друг човек. Все пак и той има право на мнение, няма как.

Дева

Очаква ви истински лежерен петък. Насочете енергията в творчество, за да няма пострадали около вас. Вечерта изхвърлете всичко ненужно от дома ви.

Везни

Това е ден за добрини. Не е нужно да извършите някакво геройство. Просто бъдете мили и подайте ръка на някого, който има нужда от нея.

Скорпион

Сега е много важно да бъдете себе си без капка грим и фалш. Сериозността ще е решаваща за сключването на сделка и създаването на основно впечатление.

Стрелец

Това е ден за усилена работа. Обстоятелства ще са изцяло във ваша полза. Няма да е нужно да се изтъквате, действията ви сами ще говорят за вас.

Козирог

Това е ден за спазване на правилата. Сега спокойно може да раздавате правосъдие наляво и надясно. Внимавайте в един момент да не попаднете под собствените си удари.

Водолей

Това е ден за мечти. Нарисувайте във въображението си най-добрите сценарии, които си представяте и се заредете с търпение.

Риби

Това е ден за любов. Преследвайте целите и щастието си. Не сте длъжни да давате отчет на никого за желанията и постъпките си

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!