За студентите! Набират кандидатури за стипендията „Проф. Тодор Петев“

0

“Опасностите от бързата публичност” е темата на есето за студентите, които ще кандидатстват за стипендия на името на проф. Тодор Петев. Второто издание на благородната надпревара на името на учредителя и първи председател на първата неправителствена организация в сферата на комуникациите стартира преди дни.

За престижната стипендия ще могат да кандидатстват студенти бакалаври или магистри, изучаващи ПР, комуникации или маркетинг, като те ще разполагат с близо месец, за да подготвят своето есе. Работата им ще бъде оценена от жури в състав: Мила Миленова, председател на БДВО, Тодор Тодоров Петев, син на проф. Петев и доц. д-р Александър Христов.

Кандидатите трябва да изпратят своите есета на имейла на БДВО – office@bdvo.org, както и попълнена форма за регистрация. Крайният срок за кандидатстване е 31 март, а победителят-стипендиант ще бъде обявен на 7 април.

Годишната стипендия на БДВО „Проф. Тодор Петев“ е в размер на 500 лв., а носителят й ще има възможността да участва безплатно на всички платени събития и обучения, организирани от БДВО. Допълнителна възможност, която предоставя оранизацията, е компанията или институцията, в която работи стипендиантът, да кандидатства безплатно в конкурса ПР приз.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!