Жители на село Рилци бесни: „Агромах“ ни отрови с прах всеки ден, това е екологична катастрофа

3 3 757

Големите машини и автомобили на фирма „Агромах“ ни тровят с прах всекидневно,оплакаха се жители на селото на ИА Региона.Те обясниха,че преминаващите огромни коли на строителната фирма замърсяват въздуха и разнасят финна прах из цялото село.
„ Бесни сме! Докога колите на фирма „Агромах“ ще ни тровят с прах? Това за нас е екологична катастрофа! Нямаме думи да опишем,това което се случва. Всичко влиза в домовете ни, колите ни са покрити с един пръст прах, улиците,тротоарите…влиза в дробовете ни !,жалваха се хората.
Най-замърсена била улица „Васил Левски“ ,която се намира в близост до базата на строителната фирма.

 

Други новини
3 Коментара
  1. Анонимен каза

    Фейсбук дописници ,не е Агромах ,а виновен е кмета и ще разберете защо ма утре Чули недочули,прочели не проверили

  2. моля каза

    кой кмет е виновен, кажи

  3. Анонимно каза

    Кои са жителите, които мрънкат? Вместо да се радват, че улицата НАЙ-НАКРАЯ се оправя те простотии говорят. Рилчани да вземат да се изкъпят и да си изчистят дворовете. Техните коли си изглеждат така и без „Агромах“ да работи около тях. Нагли и прости до безобразие! Тях сега ги е яд, че оградите, които са си сложили НЕПРАВОМЕРНО, ще бъдат премахнати. Хората работят и събота и неделя, на дъжд и на вятър, за да се направи нещо хубаво за селото, а простаците рилчани бълват помия. Явно на тях им е добре през ден да се спира водата, защото се пукат старите тръби. Все пак на тях вода явно не им трябва вода, личи им.

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!