Жестокост: Сводник отвлече и преби 17-годишна

0 1 092

Склоняване към проституция и трафик на жени е пресечен от ченгета от Монтана,предава областната дирекция на МВР. Непълнолетно момиче от Врачанско е отвлечено, пребито и изпратено на улицата да проституира.

Престъплението е разкрито при случайна полицейска проверка от служителите на полицейския участък във Вълчедръм. Униформените спрели лек автомобил „Опел Кадет“ с врачанска регистрация. Зад волана бил 51-годишен жител на село Борован с инициали П.С. С него пътувал 21-годишният му съселянин Г.Т. и 17-годишно момиче от село Баница.

Девойката разказала на полицаите, че на 14 април е била отвлечена от дома си. По думите й по-младият мъж я закарал в къща в монтанското село Комощица и я принудил да започне да продава тялото си. Момичето отказало, но било пребито от сводника с юмруци и кабел, пише Булнюз.бг.

Непълнолетната е заведена в болницата в крайдунавското градче за преглед. Специалист хирург констатирал, че тя наистина има нанесена телесна повреда, което е отразено в медицинско свидетелство.

Г.Т. е задържан с полицейска мярка за 24 часа. Момичето е върнато на родителите си в Баница. Работата по изясняване и документиране на случая продължава, образувано е досъдебно производство. Сн. илюстративна

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!