Ето кой тунингова златното „Ламбургини Хуракан“…

0 2 836
0
0

Снимка на скъп златен автомобил в социалната мрежа стана тема на много коментари. Оказа се, че колата е собственост на индийски богаташ, а златното покрие е направено в България.
„Трябваха ни 2 седмици да го направим, правихме роботизирани разрези на материала“, каза майсторът Георги Бялков.
Индийски богаташ поръча тунинга във великотърновски автоцентър. Колата му е предадена преди броени дни, след като е била облепена до последния милиметър със специално златно фолио, което вдига и доста цената й. Возилото е собственост на индийският богаташ Дийпак Радж и е било докарано до старата столица на платформа от София. Цената на суперавтомобилът е около 240 хил. долара, но с новото покритие тя скача доста. „Трябваха ни около две седмици, за да реализираме проекта си.Правихме изцяло софтуерни разрези на материала, пише борба бг. Прецизността е до микрон, като всички елементи са с точни размери, качени на векторни файлове. Имаме още няколко подобни поръчки“, разказа за „Борба“ търновецът Георги Бялков, който заедно с екипа си е работил по колата.Идеята на Радж е била колата му да изглежда като най-скъпият модел в света – „Ламборгини Авентадор“, което е с цена от 7,5 млн. долара, създаден специално за 50-годишнината на марката през 2014-та. За 27848209_10157118104598047_1727421052_nбоядисването със златна боя на оригинала са използвани 25 кг. боя със златни частици на баснословна цена. Именно по тази причина е предпочетено доста по-евтиното фолио във Велико Търново, което обаче носи същия ефект.
Инициалите на притежателя на Ламборгинито пък са изписани от двете страни на колата, както и на джантите.

В момента във Велико Търново правят и втора златна кола- „Порше Панамера“.

Колата на Радж, който постоянно живее в Дубай и се занимава с туризъм, недвижими имоти и сайтове е с 5,2-литров двигател с внушителните 610 конски сили.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!