Ето как ни тровят: Цялата истина за електронни цигари тук…

1

Вкусните и екзотични ухания са основната причина, поради която много пушачи и непушачи пробват и започват да пушат електронни цигари. Това установиха британски нарколози.
„Установихме, че всички „нетютюневи” вкусове, по-конкретно плодовите аромати, се харесват на вейпърите, които изцяло са преминали от традиционните тютюневи изделия към техните електронни аналози.

Ако те бъдат забранени, тогава пушачите могат отново да се върнат към обикновените цигари”, заяви Кристофър Ръсел от Центъра за изучаване на наркотичните зависимости в Глазгоу.
През последните две години се наблюдава бум на електронните цигари. Поради тази причина учените започнаха активно да изучават техните свойства цитирани от БГНЕС.

 

Те решиха да проверят дали новият продукт притежава тези полезни свойства, които му преписват производителите. Изследванията са дали противоречиви резултати. Като цяло тютюневият дим е изключително вреден за нашето здраве и бели дробове, но и изпаренията на електронните цигари не са по-малко вредни. Оказва се, че те съдържат много токсини и канцерогени, които се отделят в резултат на „изгарянето” на част от изпаряващата се течност в спиралата на нагряване.

0
0
Други новини
1 Коментар
  1. Научете се да пишете каза

    И това ли ви е „цялата истина…“. Смешници. На картинката сте сложили електронна цигара със пресован тютюн и сухо изгаряне чрез нагряване без горене. Та как се „изпарява част от течността…“? Даже не знаете разликата между електронните цигари. Благодаря че ми спестявате ужаса да чета щуротиите на вашия сайт.

    1

    0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!