Ето го човека на Васил Божков, който ще стопанисва Левски…

0

Общото събрание на ПФК Левски АД се проведе тази сутрин в НДК. На него официално се смени собствеността в „синия“ клуб. Както по-рано съобщи първо Sportal.bg, новият мажоритарен собственост на 26-кратните шампиони се казва Георги Попов, който взе основния пакет акции от досегашния бос Спас Русев и който е близък на бизнесмена Васил Божков. На сбирката присъства изпълнителният директор на „сините“ Павел Колев. Събранието откри Ангел Станков.
Общо събрание на акционерите на ПФК Левски АД+28

Малко преди 11:00 часа стана ясен съставът на новия Надзорен съвет на ПФК Левски АД – Георги Попов, Александър Тумпаров от „Еврофутбол“ и Михаил Тодоров, който е юрист по професия. Тримата взимат местата на Спас Русев, Евгени Русев и легендарния защитник Кирил Ивков.
Общо събрание на акционерите на ПФК Левски АД+28

Припомняме, че на 18 януари т.г. беше избран нов Управителен съвет, в който влязоха Павел Колев, Ели Шопова и Найден Димитров. Първа точка на Общото събрание беше приемането на доклада на УС за състоянието на ПФК Левски АД за 2018 година. Той беше приет с мнозинство.

Втората точка беше докладът на одитора за дейността на дружеството през миналата година, който също беше приет с мнозинство.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!