Елена Йончева: Хората в Кресна са гневни, 12 хиляди души имат само 7 полицаи

1

Имаме амбиция да посетим всяка община. Бяхме в Кресна, хората са гневни. Там жителите са 12 хиляди души и имат само 7 полицаи. Ще внесем пет законопроекта, вероятно няма да се приемат, но все пак. Всички народни представители ще бъдат по избирателните си райони. Това заяви депутатът от БСП Елена Йончева.

„ГЕРБ си отива, не по наше желание, а на хората, защото във всяка една сфера докараха България на дъното. По всички показатели бяхме по-добре по време на нашето управление. Външните инвестиции бяха с пъти повече. Искаме оставка на правителството, с оставки на министри нищо няма да стане. Така избегнаха големият въпрос“, каза още тя.

„Пътувайки по тези магистрали ние плащаме данък „живот“. Искаме да се вземат проби от АМ „Тракия“, АМ „Струма“ и АМ „Люлин“. Ще покажем и колко е откраднато, и за следващите управляващи, за да може да не плащаме този кръвен данък“, завърши Елена Йончева.

 

0
0
Други новини
1 Коментар
  1. Кресна каза

    Населението на община Кресна по последни данни е 5863 души, другарко Йончева, сверете си часовника или Ви се иска да увеличите избирателите си двойно, чрез номади…?!?

    0

    0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!