Ексхумираха и пратиха за изследване тялото на кандидат-съветника от НФСБ Величко Владев

0 1 175

Тялото на кандидат за общински съветник в Благоевград от партията на вицепремиера Валери Симеонов „ Национален фронт за спасение на България“ вчера бе ексхумирано от новите гробища в Благоевград и пратено за изследване в патолабораторията на МБАЛ Благоевград, пише струма бг.

Екип от 10 полицаи, криминалисти, лаборанти и гробари измъкна в 11:15 часа измъкна тленните останки  на Величко Веринов Владев, заедно с ковчега и районът веднага се покри със зловоние, въпреки че тялото е било 5 месеца под земята.

Полуизгнилият ковчег с хлътнал капак бе транспортиран до болницата с линейка, която медиците предвидливо бяха заслали с черни найлонови чували, за да предпазят колата от гробищната пръст.

Говорителят на Окръжна прокуратура-  Благоевград Весела Стоилова съобщи, че ексхумацията е поискана от неин колега заради образувано досъдебно производство, а целта е да се установят причините довели до смъртта на Владев през август миналата година.

Тогава тялото на самотно живеещия 72-годишен мъж бе намерено от съседи в дома му н а улица „Хаджи Димитър“ в Благоевград, които влезли в апартамента заради смрадта,  разнасяща се от жилището.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!