Ексклузивно: Калоян Ханджийски спечели делото за „Лафка“ срещу общината на последна инстанция

2

Съветникът Калоян Ханджийски спечели заведеното дело срещу общината в Благоевград за предоставянето на догорите за „Лафка“ на последна инстанция. С решение на ВАС се потвърждава решението на АС-Благоевград да му се предостави договора с „Лафка“.

„ Позовавайки се на това решение входирах в общината искане да ми се предостави този договор и кметът ми отказа. Той не изпълнява решение на ВАС. По този повод написах жалба до главния прокурор, с която да го уведомя, че не се изпълнява решение на най-висша инстанция“, коментира Ханджийски.

Преди време той поискал в качеството си на общински съветник от Реформаторски блок договора за „Лафка” от кмета на Благоевград Атанас Камбитов. Съветникът внесъл молба в общинска администрация да му бъде предоставен този договор, но отговорът на Камбитов бил, че през 2012 година, когато е сключен този договор, Ханджийски не бил общински съветник и затова няма право да го получи.

Той е общински съветник в мандата 2015- 2019 година, а договорът с „Лафка” е подписан през 2012 година.

Очаквайте още разкрития на Калоян Хандийски утре на сесия на ОбС в Благоевград.

 

0
0
Други новини
2 Коментара
 1. Моника каза

  БРАВООООООО, но за съжаление малко са общинските съветници като Ханджийски, останалите
  лижат задника на Камбата

  0

  0
 2. Анонимен каза

  Regiona, дали сте на човека снимка като дебел! Я му дайте снимка сега като слаб. Само да не наблегнете на отслабването на ума

  0

  0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!