Д-р Димитров на свобода: „Не съм убиец, трябваше или аз, или той“

0

Д-р Иван Димитров излезе на свобода. Със  сълзи  на очи захапа цигара, наръган е на 2 места от Плъха.

Първите му думи бяха:  Не съм убиец, трябваше или аз, или той. Така обясни действията си пловдивският рентгенолог д-р Иван Димитров, който днес излезе от ареста, след като беше арестуван за убийството на влязъл в имота му крадец.

Последно: Стана ясно какво е казал д-р Димитров на Жоро Плъха, преди да го гръмне, до часове излиза от ареста, обвинението му е променено! Медикът каза, че е бил наръган на две места в крака, информира bTV.

Прокурори обясниха защо д-р Иван Димитров бе в ареста и как точно е станал екшънът според тях През последните дни бяха организирани мащабни протести в негова подкрепа, а ВМРО лансира промени, свързани с неизбежната отбрана.

Днес обаче от прокуратурата посочиха, че д-р Димитров е причакал рецидивиста Георги Джевизов, стрелял е по него с незаконно притежаваното си оръжие и след това с приятел е опитал да прикрие стрелбата.

Редица тиражирани информации – за спящи на горния етаж съпруга и деца, за съучастник на крадеца и т.н. бяха опровергани от обвинителите на база на разпитаните свидетели, записите от камери и експертизи.

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!