Дупка до дупка в центъра на Благоевград! Пейка кацна върху шахта и подпали социалната мрежа

2

Огромна дупка зее под пейка на новоремонтирания площад пред Община Благоевград.
Разхождащите се хора са направо в шок и алармират за опасността в групата „Видяно в Благоевград-снимай и коментирай“. От любопитните фотоси личи, че пейката е буквално кацнала над доста дълбока отворена шахта.

Очевидци коментират, че средствата за ремонтните дейности явно не са достигнали да се запълнят всички дупки. Други се шегуват, че ако гаджето не ти подари цветя за Свети Валентин директно можеш да го събориш от пейката и да го зарежеш в ямата.

Извън закачките, че това е поредният куриоз или пряк път към метрото, гражданите се възмущават, че някое дете може цялото да пропадне в шахтата, ако тя не бъде обезопасена по най-бързия начин. Дали това ще стане или трябва да чакаме до следващия ремонт на площада, не става ясно.

5
0
Други новини
2 Коментара
 1. В. Тинчев каза

  Друг куриоз, вече се чудите каква поредна простотия да напишете. Видно е, че е шахта, ама трябва да се мисли, а не само с негативно настроение да се „твори сензация“ 😀

  3

  8
  1. Соня каза

   Аз съм автора на снимката. Не ви ли е срам, вие работещите в общината, по цял ден да коментирате по сайтовете, вместо да си вършите работата, за която сме ви избрали. Едно от момчетата на снимката беше седнало на пейката, без да забележи ЗЕЕЩАТА шахта. Сега какво – ще чакаме да се случи най-лошото, че да се оправят нещата ли???

   10

   0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!