До дупка! Срам, вкарват отново имота в „Бачиново“ за продажба! Съветник призна: Камбитов ни каза да …

0

Очаква се казусът с продажбата на имот в парк „Бачиново“ отново да бъде разглеждан на сесия в Благоевград. Точката този път има вероятност да мине…Запознати коментират,че ако Камбитов е искал щеше да мине и първия път.

Съветник от модела Камбитов – Тасков призна на наши източници, че кметът е дал картбланш всеки съветник да гласува  както си прецени за имота в „Бачиново“, като е намекнал, че по този начин не му е важно да мине точката. Съветниците са обяснили, че ще гласуват с  „въздържали се“ и „против“ и градоначалникът одобрил.

Припомняме, че на последната сесия през декември  особено се разгорещиха дебатите, свързани с предложението на кмета за прекратяване на съсобственост на поземления имот, който се намира в парк“ Бачиново“.

В предложението се посочва, че пазарната стойност на имота е 47 200 лв. без ДДС. Собствеността на Иван Давидков е 170 кв.м, а общината притежава 412кв.м.

Съветници се изказаха, че оценката е безумно ниска и поискаха да се върне в комисия за преразглеждане. Злата Ризова стигна по-далеч, като  заплаши, че ще подаде сигнал до компетентните органи  заради нередности в документацията и актовете за общинска собственост.

Публична тайна е, че Иван Давидков-Яйцето и кметът Камбитов са приятели, нещо повече имаха обща фирма. Каква е била целта на Камбитов, дали да си вдигне цената или да създаде проблем на своя приятел и бивш съдружник, за да му покаже кой командва, времето ще покаже…

 

 

 

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!