Досущ като артисти: Работници от бившата фирма „Ледиан“ сътвориха истински спектакъл в чест на Бабинден

4 1 773

Работници от бившата  шивашката фирма“Ледиан“ отпразнуваха днешния Бабинден  с уникално шоу.

Павката се окичи с гердан от сухи червени чушки и влезе в ролята на млада майка. Бабинден се води за един от най-женските празници, но за изненада на дамите във фирмата шоуто беше замислено от техния колега Павел.

Павката  е дългогодишен техник във фирмата и познава всяка една от жените. В обедната почивка дегизиран с перука, очила, шалвари, носещ кошница с бебе се преваплъти в млада майка. Според традицията на днешния ден младите майки поливат на акушерката и на бабите.

Така подред поля на всички баби от фирмата. С домашен сапун замиха ръцете си Вили, Валя, Райна Стефка,  Лили и др.„Изненадата беше убийствена! Не сме очаквали от колегата да ни спретне такова шоу. Доволни сме, развеселихме се и празнувахме нищо, че бе в работна обстановка“, коментираха работничките от цеха.

Други новини
4 Коментара
 1. драгомир ранчев каза

  Фирма ЛЕДИАН не е БИВША Тя работи с пълна пара Само че в друга сфера

 2. стоян чечев каза

  да Ледиан не е бивша.Познавам собственика В момента прави страхотни трансфери на футболисти в ЕВРОПА. Организира приятелски мачове постоянно в европа

 3. малина помашка каза

  една проста и откачена работничка има в ледиан..това е Валя отекато ( ОТК –– А и грозна. Тя донася всичко на яловата рерортерка Петранка и ето ти статия в региона. А и тоя клепар Кристиян не знае ли че тази грозобойница ще донесе всичко което и е говорел там където трябва

 4. техно ло каза

  до ПЕТРАНКА рерортерката –- ЯЛОВИЦЕ ледиан не е бивша

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!