Достойно! Единствено една партия се обяви срещу продажба на имот в Парк „Бачиново“

1

Единствено ПП „Партия на Зелените“ в Благоевград излезе с протестна декларация срещу продажбата на имот в емблематичния за града парк „Бачиново“. На сесията на Общински съвет утре, предстои да бъде разгледана точка от дневния ред свързана с продажба на имот в парка. Ето защо от партията настояват кметът на Благоевград Атанас Камбитов да оттегли предложението, което е направил за тази продажба.
Ето и текста на декларацията:

ПП „Партия на Зелените“ декларира и заявява, че е против продажбата на земя под каквато и да е форма в емблематичния парк на Благоевград – Парк „Бачиново“. Категорично се обявява против продажбата на площи, които по ОУП, са с предназначение „за озеленяване“. Парк „Бачиново“ е както го наричат хората „Белият дроб на Благоевград“, дава уют и спокойствие на хората. Не случайно както в празнични и делнични дни всеки благоевградчанин, а и гости на града отделя голяма част от своето време за отдих на любимото си място сред зеленината и езерото в парк „Бачиново“. Нашите деца трябва да се възпитават и растат именно в чиста и спокойна обстановка.
Затова категорично се противопоставяме на кмета на Благоевград Атанас Камбитов и го призоваваме да оттегли предложението, което е направил в общински съвет Благоевград да се продава земята около търговския обект “Гъбата“. Призоваваме и общинските съветници, които са избрани да защитават интересите на гражданите на Благоевград да не допускат подобно нещо, а именно продажба на зелени площи. Призоваваме и цялата общественост да се обяви против тази порочна идея като присъстват на сесията на 28 декември 2018 г. в 9:30 часа за да отдадат своя принос и покажат гражданската си позиция.
Предварително Благодарим на благоевградчани.

Председател на ПП на Зелените Благоевград
зам. Председател на ПП на Зелените в Р България по коалиционна и кадрова политика
/Андон Тодоров/

 

Припомняме, че ПП „Партия на Зелените“ е единствената партия основана на граждански принцип и изцяло листата е гражданска.

0
0
Други новини
1 Коментар
  1. ОБЩИНАР каза

    дОНЧО ЩО ТАКА БЕ ОСТАВИ ЗЛАТА ОСТРИЕТО БЕЗ ДА Я СПОМЕНЕШ И БЕЗ ДА И ТУРИШ СНИМКА, АМА МНОГО СЕРИОЗНА АС ОЧИЛА А НЕ ПО ХАВЛИЯ-СМЕШНИЦИ………

    0

    0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!