Дневен хороскоп: Раци нервни сте, Везни направете си сметка, Стрелци обърнете внимание на семейството!

0

Хороскоп за 13 август 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Днес лесно ще Ви убедят в едно или друго, защото всичко ще Ви звучи логично и правилно. Добре е да не приемате всичко на сляпо доверие и да помислите със собствената си глава.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Бързайте бавно през днешния ден. Имате големи шансове за успех, но не бъдете нетърпеливи. Е, ще се наложи да се потрудите малко в името на успеха, но пък резултатът ще си струва.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
От леката летаргия, която ви обзела, изведнъж ще почувствате порив да се движите и да общувате. Сякаш сте се събудили от сън и искате да го разкажете на другите. Ден за обмен на мнения и идеи.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Днес нещата трудно ще се поддават на анализ и класификация, което силно ще наруши обичайния ви ред. Изобщо днес е ден на странности и трудно ще успявате да контролирате всичко, а това определено ще ви дразни неимоверно.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Бъдете внимателни в изказванията си, не се знае кой как ще изтълкува думите си. Не говорете двусмислено. Днес е чудесен ден за явяване на изпит, а също и за потегляне на пътешествие.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Доста полюсни ще са чувствата ви през днешния ден. Сякаш крайностите неудържимо ви привличат. Това може доста да изтощи нервната ви система, така че по-кротко.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Денят би могъл да е твърде успешен, стига да си направите добре сметката. Не изневерявайте на принципите си заради малките съблазни, които ще се появят. И не прекалявайте с яденето.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Това може да бъде просто един прекрасен ден. Не разваляйте нещата с подозрителност и чувство за вина. Плановете, които кроите са доста мащабни, но като нищо може да успеете да ги реализирате.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Днес ще сте по-грижливи и внимателни към всички и това ще направи добро впечатление. Идеята ви да прекарате по-голяма част от времето със семейството си наистина си струва да се реализира.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Най-голямо удовлетворение ще намерите в на пръв поглед дребните неща. Днес всичко ще ви се отдава с лекота, затова не пропускайте момента, а действайте.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)
Време за спортни занимания и какво по-подходящо място от басейна или край морето. Водните процедури са изключително полезни. Не прекалявайте с емоционалните изблици.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Ден, точно като за вас. Предизвикателства няма да ви липсват, но не действайте импулсивно и прибързано. Ден, в който ще ви хрумват гениални идеи, които за околните може да изглеждат налудничави.

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!