Да се засрамят! Ето ги стопаните на кучетата, които акат по зелените площи в Благоевград…

1

Млад благоевградчанин разходи кучето си по зелената площ на бул „Св.Св. Кирил и Методий“ и го остави да си свърши физиологичната потребност без да събере изпражненията.Това сигнализира нашата читателка Д.В. и изпрати снимки.Жената бе провокирана от нашия материал: „Газим в кучешки майна, а се мислим за европейци“.

Ето какво ни написа:

„Приветствам материала Ви за кучешките лайна. Аз живея съвсем близо до въпросното мястото. Всеки ден наблюдавам какво се случва там, сутрин и вечер се разхождат домашни любимци, но стопаните не събират кучешките изпражнения , а мястото е любимо за четириногите за вършене на тази дейност. Преди месец направих тези снимки, но тогава беше зелено и не се виждаше.Сега е точно такова като на вашите снимки в публикацията. Решихме да направим табелки, разлепихме ги на дърветата, но и това не помага. Дано от снимката някои се засрамят?“.

 

0
0
Други новини
1 Коментар
  1. Г-н каза

    А от информационната агенция дали са запознати, че нямат право да качват снимка на някого без негово позволение и, че ако даденото момче реши да ги съди ще ги осъди хаххах

    0

    0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!