Да се засрамят! Ето ги стопаните на кучетата, които акат по зелените площи в Благоевград…

1 1 760

Млад благоевградчанин разходи кучето си по зелената площ на бул „Св.Св. Кирил и Методий“ и го остави да си свърши физиологичната потребност без да събере изпражненията.Това сигнализира нашата читателка Д.В. и изпрати снимки.Жената бе провокирана от нашия материал: „Газим в кучешки майна, а се мислим за европейци“.

Ето какво ни написа:

„Приветствам материала Ви за кучешките лайна. Аз живея съвсем близо до въпросното мястото. Всеки ден наблюдавам какво се случва там, сутрин и вечер се разхождат домашни любимци, но стопаните не събират кучешките изпражнения , а мястото е любимо за четириногите за вършене на тази дейност. Преди месец направих тези снимки, но тогава беше зелено и не се виждаше.Сега е точно такова като на вашите снимки в публикацията. Решихме да направим табелки, разлепихме ги на дърветата, но и това не помага. Дано от снимката някои се засрамят?“.

 

Други новини
1 Коментар
  1. Г-н каза

    А от информационната агенция дали са запознати, че нямат право да качват снимка на някого без негово позволение и, че ако даденото момче реши да ги съди ще ги осъди хаххах

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!