Да върнем светлината в очите на едно дете!

Малката Ани от Банско се нуждае от помощ!

0 1 435

Тя е само на 8 годинки, а вече знае какво е да се бориш за по-добър живот. Малката Ани води най-тежката битка в своя невръстен живот – със смъртта на своите очички!

Малкото детенце е родено с няколко заболявания, но най-тежкото е Атрофия на зрителните нерви и ретините и на двете очички – безпощадно и прогресиращо заболяване, водещо до слепота! Застрашена да изгуби напълно светлината, малката Аничка прекарва голяма част от своето детство затворена в клиники, болнични стаи, подложена на безкрайни прегледи, медицински манипулации, купища изследвания, убождания, неимоверен шок и стрес, ежедневни болки и много, много страх и страдания! Лечението на малкото момиченце се провежда два пъти годишно в Клиника „Микрохирургия глаза имени Фьодорова“ в Русия! Следващият курс на лечение e насрочен за м. февруари! Необходимата сума е в размер на 5 000 евро.

За да продължи да вижда света около нея, за да се радва на слънцето, цветята, дъгата и усмивките на хората, които я обичат, Ани има нужда от нашата подкрепа! Ние безрезервно вярваме, че ще се всеки един човек с добро сърце ще помогне на Ани да се радва на своето детство, на весели детски игри, на безгрижни и слънчеви дни!

Само с подкрепата на Доброто, Ани ще излезе победител в тази неравна борба! Бъди съпричастен! С подареното зрънце надежда, от всеки един от нас, ще запазим Слънцето за малката Звездичка! Молим Ви, не оставяйте Ани и нейното семейство сами в битката… Можете да подкрепяте кампанията по спасяване очичките на Ани чрез дарения на посочените банкови сметки Дарителска сметка: Банка ДСК ЕАД IBAN BG 03 STSA 93 00 00 21 02 10 03 – в лева IBAN BG 33 STSA 93 00 00 11 23 84 01 – в евро BIC: STSABGSF Титуляр: Ани Георгиева Михайлова /Ani Georgieva Mihaylova Или на: PayPal account: help_ani@abv.bg

 

 

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!