Дани Златков напъва да става висшист, заляга над бумагите…

1

Даниел Златков се върна в училище и учи здраво, за да издържи изпитите. Футболистът, който е и бивша риалити звезда, споделя с възторг, че за трети път влиза в университет.

Златков е решил да тренира за футболен треньор и е избрал да специализира в Югозападния университет в Благоевград. „Уча за треньор по футбол. Избрах това, защото футболът е бил винаги част от живота ми и от това разбирам”, казва още той пред „Телеграф”.

В момента Златков е първи семестър и това разбира се не е първият път, в който записва висше образование. Решил е обаче да стане студент, тъй като през последните години на два пъти му се случвало да прекъсне заради професионалните си ангажименти.

„С националния отбор се бяхме класирали за европейско първенство по футбол и ни бяха казали, че ако имаме желание сме добре дошли в НСА. Аз бях един от малкото ентусиасти, но треньорите не ме пускаха да ходя в университета, защото професионалният футбол изискваше ежедневно присъствие на тренировките. Втория път отново бях в Югозападния университет, но отново прекъснах по същата причина, допълва футболистът.

Този път обаче Дани е категоричен, че няма никакво намерение да прекъсва образованието си. „Изпити все още нямам, но с интерес ходя на лекции, когато не съм ангажиран”, казва той.

И признава, че в университета има голям интерес към личността му.

„Това е нормално, а също и снимките не липсват. В момента имам повече свободно време, но когато отново започна да играя футбол на професионално ниво, сигурно пак ще закъсам”, вайка се БГ Роналдо.

0
0
Други новини
1 Коментар
  1. 777 каза

    в момента няма риск да прекъсне, защото юзу е гладно за парите на студентите!

    0

    0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!