Гръм преди сесия на ОбС! Албина Анева иска отчет от кмета колко човека работят в общината и дружествата и на кои медии …

0

Общинската съветничка Албина Анева отправи въпроси до кмета, свързани с числеността на състава на общинска администрация и общинските дружества.Тя иска да знае и какви договори и на каква стойност е сключила общината за медийни услуги.

Ето какво пише в питането:

Г-н председател на Общински съвет,
Чрез Вас, на горепосоченото правно основание, отправям към Кмета на Община-Благоевград следните въпроси:

1. Какви договори и на каква стойност е сключила Община Благоевград и общинските дружества/предприятия за медийни услуги, публикации и ПР за 2018г.?

2. Какъв е размера на извършените плащания за настоящата бюджетна година по тези договори , включително за хонорари и възнаграждения за предоставени на Общината и общинските дружества медийни услуги? МОля да ми отговорите като посочите и плащанията, възнагражденията и хонорарите поименно за всяка медия-централна и местна!

3. Каква е общата численост на състава на Общинска администрация и числеността на допълнителните щатни бройки на местна издръжка? Каква е числеността на персонала на всяко общинско дружество/предприятие, както и колко и кои са лицата, които имат сключени граждански договори за услуги с Общинска администация Благоевград и общинските дружества/предприятич към настоящият момент?

4. Има ли незаети работни места в общинската администрация и общинските дружества и за какви позиции?

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!