Грозна картинка в Благоевград: Зрелищен бой, младежи се млатят насред улица …

3

Благоевградчанка изказа възмущението си от грозна случка в града. Тя била свидетел на биещи се младежи, които се държали много грубо.Искала да сигнализира за това на тел.112, но не успяла,защото не знаела името на улицата ,където станал боят. Потърсила помощ от непознати,но те грозно и отказали, което дебело подчертава,че ценностите ги няма, лисват у нас възрастните… А какво да очакваме от тези след нас!?

Ето какво написа на страницата си във фейсбук Л.Костадинова:

„Прибирайки се от тренировката на Даная тази вечер, шофирах изключително бавно (Слава на Бога) по ул. Менча Кърничева ( чието име в онзи момент не знаех, за огромно мое съжаление), станах свидетел на потресаваща гледка.
10 момчета бяха „агитка“ на няколко биещи се момчета+едно момиче….не, не биещи се….пребиващи се….паднаха пред колата….спрях…някой от „агитката“ им помогна да станат, просто за да премина…Попитах ги какво правят, защо се бият, защо повечето стоят встрани и се наслаждават на зрелището, насърчавайки ги да продължават… Изсмяха се…Един младеж се приближи и ми каза да се махам…
Набрах 112, но се сетих, че не знам името на улицата…Имам горчив опит със спешния телефон относно подробната и пълна информация. Магазинчето (гаражчето) , пред което се случваше всичко беше отворено и вътре имаше хора…ЖЕНИ….попитах ги, не виждат ли, не чуват ли какво се случва…защо никой не звъни в полицията…никой не се намесва….Едната се обърна към мен и ми изкрещя в лицето : “ Ами, като си толко заинтересована и активна, обади се ти, защо ПА ние да се занимаваме.Господи, прости им…“Сн.илюстративна

0
0
Други новини
3 Коментара
 1. аз каза

  Наистина картинката е ужасяваща.Хора не останаха,няма ги…

  0

  0
 2. Сашка каза

  Мама и тати не са ги учили

  0

  0
 3. Иван от Сопот каза

  Колкото и да не ми се иска да напиша следното, но не мога да се въздържа: Точно такива младежи ще Ви помогнат тогава, когато Ви нападнат онези от дерето под каптажа. Добрите ще подминат, ще се обадят/евентуално/ на 112…а Полицията ще закъснее.Съдът ще е „пас“.
  Лудите, лудите да са живи!

  0

  0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!