Грациите ни по художествена гимнастика станаха актриси…

0

Актьорът, познат от „Под прикритие“ – Мариан Вълев, създаде първия си филм, в който той е сценарист и режисьор, а лентата е озаглавена – „Лошо момиче“.

Вълев сподля, че е разказал една история за конфликтите между родители и деца. „Исках да разкажа нещо истинско, нещо от живота ни – това ме вълнува като сценарист и режисьор. Достигнали сме до пълно разложение на морала и ценностите. Вече сме на дъното и оттук можем само да се оттласнем нагоре. Съсредоточил съм се върху една болезнена социална тема за сблъсъка между деца и родители: Много често майките и бащите мислят на децата си най-доброто, но не осъзнават какво им причиняват“.

В лентата всеки образ има истински прототип в реалния живот. „Всички герои във филма имат своите прототипи. Някои от образите са събирателни, но пак стъпват върху съдбата на хора от истинския живот“.

Младата актриса Любомира Башева е натоварена със задачата да изиграе главната женка роля в лентата. Тя влиза в образа на Жожо.
Любопитен детайл е, че Любомира тренира 5 месеца художествена гимнастика, за да може да изпълни без дубльор съчетанието си от филма, което е поставено от световната ни шампионка Лили Игнатова,пише woman.Допълнително Любомира взима три месеца уроци по танц на пилон – и отново кадрите са заснети без дубльор.

Главната мъжка роля пък е поверена на Деян Донков.

Грациите ни по художествена гимнастика също участват във филма, като те имат за задача – да изиграят самите себе си с техните истински имена.

Целият филм е сниман на реални локации. „Позволиха ни да снимаме не само в самата зала по художествена гимнастика, където тренира националния ни отбор, но получихме достъп и до сградата на Националната следствена служба“, издава Мариан Вълев.

Сюжетът

В живота на бившата шампионка по художествена гимнастика и настояща стрийптизьорка Жанета настъпват драстични промени, след като преживява семейна трагедия и става жертва на насилие. В опитите си да намери своето място под слънцето момичето се изправя срещу най-могъщия си враг – самата себе си.

„Лошо момиче” е режисьорският дебют на Мариан Вълев („Под прикритие”), който е и сценарист на филма. Главната роля се изпълнява от талантливата дебютантка Любомира Башева.

Във филма участват още Елена Телбис, Деян Донков, Станислава Армутлиева, Дария Симеонова, Велислав Павлов и Диляна Попова. Оператор е Антон Бакарски („Възвишение”).

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!