Градоначалникът Атанас Камбитов получи приза „Кмет на гражданите“ от национален конкурс!

0

Кметът на Община Благоевград спечели категорията „Кмет на гражданите“ от националния онлайн конкурс „Кмет на годината 2018“, организиран от Портала на българските общини .
Отличените градоначалници отново са трима – по един за малка, средна и голяма община. Това са кметовете на Ивайловград – Диана Овчарова, на Смолян – Николай Мелемов и на Благоевград – Атанас Камбитов.
Всички те бяха наградени лично от Мая Манолова, омбудсманът на Република България.
„Чест е да бъда част от тази голяма церемония, за да връча наградата „Кмет на гражданите“. Най-важната категорията на местните управници, които са получили отличен от своите съграждани. Това носи най-голяма удовлетвореност, но и най-голяма отговорност“, каза Манолова.

„Благодаря за подкрепата на хората през всичките тези години, с които заедно работихме Благоевград да става все по-хубаво, красиво и уютно място за живот. Благодаря на правителството и премиера за помощта. Искам специално да изкажа благодарност и към г-н Боян Томов за това, че създаде този конкурс – този позитивен конкурс, чрез който се показват усилията и работата на българските кметове – парковете, велоалеите, улиците, санираните блокове“, заяви кметът на Благоевград Атанас Камбитов.
„Благодаря и за признанието на омбудсмана на Република България, която подчерта, че това е категорията на местните управници, които получават оценка „отличен“ от своите съграждани.

„Наградата е съвсем заслужена, защото тази година Община Благоевград стана 13-та българска община, избрала местен обществен посредник – доказателство, че кметът и Общински съвет искат да чуват гласа на гражданите“, каза Мая Манолова. Благодаря!

„Всеки от нас ежедневно се труди и стараде за бъдещето на своята община. Благодаря на г-н Боян Томов, че превърна конкурса „Кмет на годината“ в традиция“, обърна се от своя страна кметът на Смолян Николай Мелемов.
„Няма по-голяма награда за един кмет от признанието на неговите съграждани“, заяви управникът на Ивайловград Диана Овчарова.

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!