Ген. Атанасов размаза шефа на баретите, той е върнат да …

0

Георги Гайков беше шеф на баретите по времето на Орешарски. По негово време Шарков беше убит в Лясковец при една нефелна операция. Него го върнаха и той започва да разчиства сметки. Кадровата политика е кадрова пародия. Назначават се хора, за да се угоди на този или онзи.

Така не се управлява държава.Този модел на упражняване на властта, има за цел централизация на управление на общите ни пари. Няма значение какво ще гласува НС. Впоследствие Борисов разпределя парите. Събират се излишъци, които се разпределят с постановление на МС. Така се държи контрол върху общините. Така се купува политическо влияние.

Това, което Бойко Рашков казва, би трябвало да разтресе българските институции.

Може ли шефът на бюрото да казва ,че има незаконно подслушване на политици , магистрати и журналисти. Това е огромен скандал. Подслушват се хора, които управляват. Явно се случва, но въпросът е защо няма реакция на институциите. Защо опозицията не е поискала изслушване. Защото се страхува.

Преди две седмици е имало заседание на спецкомисията в НС и там е присъствал главния прокурор. Защо е бил там? Отива, за да респектира присъстващите. От трите категории лица, магистрати могат да се подслушват само по искане на апелативните прокурори. Това са пет човека. Това значи, че не е имало основание за подслушване.

Рашков каза, че има съмнение за изслушване. В тази държава няма разделение на властите.
Най-важният закон е държавният бюджет . Напоследък и тази година, тази процедура беше превърната в пародия. Държавата, за да функционира, нейното гориво са парите. Това каза лидерът на ДСБ Атанас Атанасов по БТВ.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!