Вярваме в доброто! Организаторите на кампанията в помощ на Влади я преустановиха, молят парите да бъдат дарявани на Лия и Криси…

0

Кампанията за събиране на средства в помощ на Влади Кипров от Благоевград е преустановена. Това написаха организаторите в социалната мрежа. Но дейността на амбициозните млади хора не свършва до тук. Те молят, ако някъде има оставени кутии средства да се дарят на Лия и Криси.
На 28-годишния Владислав Кипров бе направена спешна животоспасяваща операция. Той имаше нужда от средства за операцията, която се направи в Германия. Сумата бе в размер на 55 000 евро. Парите бяха събрани от мащабна дарителска кампания организирана в социалната мрежа.
Ето какво бе разпространено в мрежата:
Благодарим ви приятели за подкрепата!! Кампанията за Влади е преустановена!! Ще ви помолим ако някъде има останали кутий да се отворят и да се преведат по сметката на Лия и Криси от Благоевград, по желание на семейството! Заедно успяхме.. и нека тази група продължи доброто си дело за друг нуждаещ се!!
4-годишната Лия страда от Детска Церебрална парализа- квадрипареза. Диагнозата е поставена малко след раждането на момиченцето. Проведени са множество рехабилитации. Успешното й лечение в България не е възможно на този етап. Такова, може да бъде проведено в Болница за майки и деца „Нанхай“ в Китай . Един 4 месечен курс на рехабилитация в клиниката ще им струва 25 000 лв., сума непосилна за техните възможности и сили.
12-годишната Криси от село Бараково има тумор в малкия мозък.
След няколко неуспешни операции в България сега детето има възможност за операция в турска клиника, която дава сериозни надежди за успешно лечение.
Това са кратките истории на двете болни деца.
Доброто все още го има в нас, нека да погнем и на тях!

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!