Внимание шофирайте внимателно! Интензивен трафик по главните пътни артерии в област Благоевград…

0

Очаква се интензивен трафик по главен път Е-79 и второкласен път 19 Симитли-Гоце Делчев в първия от поредицата почивни дни. Дежурният служител в Областно пътно управление-Благоевград посочи, че се очаква трафикът да стане изключително интензивен около обяд и късния следобяд.

По думите му критичните точки, в които е възможно струпването на автомобили и колонно движени. е са: пътен възел Симитли – там където се събират главен път Е-79 и второкласен път 19 – Симитли-Гоце Делчев; както и Кресненското дефиле и прохода Предел.

Полицейското присъствие в областта е засилено, като на различни места са позиционирани полицейски патрули, които следят за спазване Правилника за движение по пътищата и осъществяват организация, с която се цели да не се допуска образуването на задръствания в първия от поредицата празнични дни.

„Фокус“ припомня, че от МВР и Агенция „Пътна инфраструктура“ е създадена необходимата организация за справяне с очаквания по-интензивен трафик, съобщи фокус. От 09.00 и 14.00 часа е въведена забрана за движение на тежкотоварни превозни средства над 12 тона по автомагистралите и най-натоварените пътни направления. В Благоевградска и Кюстендилска области ограничението е в сила за автомагистрала „Струма“ и главен път Е – 79. сн.асоциативна

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!