Внимание! Ако плажувате в Гърция не носете ядене, пиене и хладилни чанти, защото…

Свърши плажът за 5 евро…

1

Без ядене и пиене на гръцките плажове. Това предупреждава скопското електронно издание „Скопие инфо“ като публикува фотографии на едни от най-предпочитаните плажове на Халкиди, където вече са поставени надписи на кирилица „информиращи туристите, че нямат право да носят на плажа храна, вода и плодове от хотелите или квартирите, които са наели”.

Скопското издание пише: „Всички тези, които от години ходят на летуване, носейки със себе си хладилни чанти с храна, напитки или дори плодове, вече не могат да правят това в Гърция“. За това предупреждават и многобройни табели, поставени в едни от най-популярните гръцки курорти.

„Скопие инфо“ съобщава, че на едни от най-предпочитаните от македонски туристи плажове на полусотров Ситония, могат да се видят надписи дори на кирилица, които са адресирани точно към македонски туристи и дословно гласят: „Нема јадење и пиење на плажа“.
Репортер на ИА Региона миналата седмица посети Неа Перемос там все още няма табели, но собствениците на заведенията на плажа обсъждат да поставят такива.

0
0
Други новини
1 Коментар
  1. 777 каза

    Аз пък си нося в детската раница на детето хладилна чантичка със сандвичи нека дойдат да ми ровът в раницата!

    0

    0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!