/Видео/ Скандално! Фенове за Лили Иванова: Няма душа, а буца лед

2

Днес България се сбогува с един от най-великите си таланти – големия Тончо Русев. Тъгата и болката от кончината му обаче бяха съчетани и огромно с възмущение от хората, заради Лили Иванова.

А именно – тя така и не отиде да се поклони пред този, който написа почти всичките й песни. И, на практика, я направи звезда. Всички очакваха, че примата на родната естрада ще отиде на поклонението в Зала “България” и на опелото в храм “Свети Седмочисленици”.

Но не, от Лили нямаше и следа. Певицата изпрати единствено китки – голям красив букет от бели калии, върху които на лентата пишеше името й. Толкова!…

Всички се питат какво е попречило на звездата да изпрати Тончо Русев в последния му път. Припомняме, че дори много старата Стоянка Мутафова бе летяла със самолет преди няколко години, за да уважи добрия си приятел и колега Георги Калоянчев в последния му път, съобщи агенция ПИК.

Лили Иванова обаче не го направи. А мрежата завря от възмутените коментари на потребители, които не я извиняват. “Срам за Лиляна Иванова, че не отиде да се поклони пред човека, написал най-хубавите й песни. Що за сърце трябва да имаш?”…

“Тази жена няма душа, а буца лед. Нищо не заслужава, още по-малко хитовете, които написа специално за нея този голям композитор. Срам! Срам и позор!”, гневят се българи в Интернет.

За разлика от нея, всички наши известни творци отидоха да поднесат почитта си към Тончо Русев. Веселин Маринов, Орлин Горанов, Данчо Караджов, Хайгашот Агясан, Михаил Белчев и Кристина Белчева, Панайот Панайотов и много други плакаха пред затворения ковчег на Маестрото.

Тончо Русев завинаги ще остане в сърцата на българите с огромното богатство, което ни остави. Благодарим ти, Маестро! Светъл да е пътят на душата ти!…


0
0
Други новини
2 Коментара
 1. валкюрата каза

  Вие нима си позволявате да вменявате ЧУЖДИ ЧУВСТВА? ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ??!

  0

  0
 2. Възмутен каза

  Тази дърта егоистка така и не проумя, че без Тончо Русев, Митко Щерев и Дамян Дамянов щеше да е една нула. Кръчмарска певачка!

  0

  0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!