/Видео/ Позитивната Евгения Йорданова: Първо трябва да обичаш себе си, за да можеш да обичаш и околните

0

Радвам се, че хората отделиха част от времето си и посетиха премиерата на моята нова книга „Аз съм тук“. Това каза популярната общественичка и писателка Евгения Йорданова в предаването „Откровено“ на ИА „Региона“.

Наричат я жената в бяло това не е метафора, а факт. „Да, ходя облечена в бяло, защото обичам дъгата, бялото е цветът, който събира всички цветове. Бялото не може да бъде изцапано, ако се изцапа, то се пере. Може да си бедно облечен, но трябва да си чист, по бялото личи дали си чист. Иска ми се хората, които ходят по улицата да бъдат чисти и усмихнати това е простичко“,коментира Йорданова.

Новата и книга“ Аз съм тук“ съдържа любов и едно простичко чувство, което хората забравят, а то е да имат надежда, че ще се случи нещо хубаво.“ Грозно и красиво са просто литературни категории, всеки един от нас заслужава да бъде уважаван от човека, който е с него. Всеки човек е различен и по различен начин разбира живота, това трябва да се уважава“,категорична е писателката.

Според нея, трябва да се опитаме и да се надяваме, че утрешният ден ще бъде по-красив от днешния. „ С едно просто изречение искам да обясня, защо съм щастлива . „Аз съм тук“ обяснява защо съм щастлива, защото съм се родила и съдбата е решила да съществувам. Ето, очите ми гледат красотите, ето Пирин оттам идва изгрева, посочи Евгения към прозореца на уютния хол, в който ни посрещна.

Ето какво смята още Евгения Йорданова за новата и книга „Аз съм тук“ и работата и в Дома за деца лишени от родителска грижа:

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!