/Видео/ Отец А. Шавулев освети новите полицейски джипове, а ст.комисар Н. Хаджиев раздаде ключовете!

0

Отец Андон Шавулев освети новите 19 автомобила, които ОД на МВР Благоевград получи по европейска програма. След обичая ст. комисар Н. Хаджиев раздаде ключовете на автомобилите.
„Събитието е много радостно за нас, тъй като раздадохме 19 високи проходими скоростни автомобили на нашите служители от областна дирекция, които са оборудвани с най-съвременна  и модерна техника необходима за осъществяване на полицейската дейност.

Въпросните автомобили са програма Европейската комисия по проекта на защита на външните граници, за обезпечаване на обществения ред в граничните зони. Оборудвани са с тетра станции за радио връзка с камери, видео наблюдение, системи за идентефикация на номерата на моторните превозни средства и други системи, които са на много високо ниво. Автомобилите са разпределени в съответните структури и започва веднага тяхната експлоатация както за нашата дейност така и .

в полза на обществото“, заяви ст. комисар Хаджиев

По 3 автомобила отиват в районните управления на Петрич, Сандански, 1 и 2 РУ-Благоевград, по 2 за управленията в Гоце Делчев, Банско и Разлог и 1 в охранителен сектор Благоевград.

 

 

 


0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!