/Видео/ Общински съветник с доволство: Браво кмете! Вслуша се в съветите ни за пътна маркировка, наред са пешеходните пътеки

5

Общинският съветник от ПП“Партия на Зелените“ д-р Цветозар Балабанов е повече от доволен, тъй като предложението му до кмета на Благоевград за пътна маркировка стана факт.

„Ааааа значи ставало и така. Е вече мога да кажа браво на кмета , че се вслушва в съветите ни. Изгражда се релефна маркировка , сега се надявам да е ред на пешеходните пътеки“,написа днес на профила си във фейсбук д-р Цветозар Балабанов и качи снимки от маркировката на пътната настилка в града.

Както ИА Региона писа той даде предложение на кмета на Благоевград как да бъдат маркирани пешеходните пътеки в града и предизвика десетки одобрения за това.Д-р Балабанов намери клипове от чужбина, които показват как по лесен начин се правят такива маркировки. От видеото се виждаше, че е напълно възможно с малко пари да се постигне траен ефект на маркировката.Машини лепят сухи лепенки и маркировката трае с години.Важното е да се използват качествени и устойчиви на метерологичните условия материали.

Предложението му получи 100% подкрепа в социалната мрежа. Стотици граждани написаха, че одобряват начина и, че точно това е най-правилното решение.
Д-р Цветозар Балабанов се надява сега и пешеходните пътеки в Благоевград да бъдат обновени по подходящия начин.

 

 

 

Съветникът д-р Цв. Балабанов дава урок на кмета как да се прави маркировка на пешеходните пътеки

0
0
Други новини
5 Коментара
 1. ИВАН каза

  ВСИЧКИТЕ СТЕ ЕДНИ СВИРКАДЖИЙ, КРАЙ НЯМАТЕ, ПЛЮВАТЕ ПО КМЕТА А СЕГА СВ…, МУ ПРАВИТЕ !

  0

  0
  1. Gospod Bog каза

   Направили сме една. Може да дойде да посвири:)

   0

   0
 2. Журналист каза

  Балабанов е неграмотен! В цитата, който сте посочили има грешки, нека той си ги открие, а вие като медия на „Зелените“, можеше поне да го поправите…. Един дол дренки сте!

  0

  0
 3. Никол каза

  Абе кой е Балабанов, един платен съветник, и нищо повече !

  0

  0
 4. зрител каза

  Абе вие не гледате ли че тези започнаха да се ебават.Тази статия е с ирония.

  0

  0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!