/Видео/ Намерете разликите: Адвокат Керина срещу друг адвокат и учител

2

Съветничката Илиана Керина дойде на извънредната сесия днес, загрижена за бъдещето на операта в Благоевград.Тя е една достойна съветничка, която уважи хората въпреки,че не се е подписала на предложението за извънредна сесия, за разлика от други, които са се подписали, явно под натиска от своите господари.

Изнендващо  съветниците Румяна Джолева и Давид Сукалински, които се подпиписаха под предложението  за извънредна сесия не присъстваха. Явно са извикани на килимчето да дават обяснения и под натиска са се обърнали и затова не дойдоха.Съветници с мнение падат  толкова  ниско,  подписват  се под предложението като вносители, а пък не присъстват защо ли?

Керина е достойна,без да се подпише, дойде да подкрепи хората и без да показва политически страсти, а чисто като гражданин. Присъстващите съветници също загърбиха политическите си пристрастия и присъстваха като граждани на извънредната сесия за проблемите в операта в града,която се превърна с своеобразно събрание.

Ето какво заяви Илиана Керина:

„ Трябва да бъде направена програма за операта,след като има ясна визия какво ще се случва, и тя да не е от един временно изпълняващ длъжността директор.

Считам че е мениджърки проблемът и той може да бъде решен с едно назначаване, адекватно с едни мерки,които може да вземе администрацията и ние в частност като граждани и общественици.

Считам,че всеки носи отговорност за действията,за постъпките си,за това как ще се изправи пред децата си и за да обясни какво се случва с културата в Благоевград .
Аз не съм тук за да съдя,аз съм тук за да изразя моята позиция.Моята позиция е,че всеки отговаря за себе си и сам ще си носи последиците“.

0
0
Други новини
2 Коментара
 1. колега каза

  ДА АМА ДРУГИТЕ ДВАМА СА НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА, АЙДЕ ДА ВИДИМ КАТО ГИ ПОДГОНИ СЛУЖБАТА И ДАСКАЛИЦАТА И СУКАЛИНСКИ, КОИТО Е НА ТОПЛИЧКО НА СЛУЖБА В СОФИЯ, КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ. ТАКА ЧЕ , НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ СЛУЖБАРИТЕ НЕ СМЕЯТ НИЩО ДА НАПРАВЯТ И НЕ ЗНАМ ЗАЩО СТАВАТ СЪВЕТНИЦИ , КАТО ОТ ТЯХ НИЩО НЕ ЗАВИСИ.

  0

  0
 2. И те така! каза

  Съветник – до време, държавен служител – до гроб!

  0

  0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!