/Видео/ Мистерия: Откриха тялото на 25 -годишен охранител на Партийния дом в шахта…

Мистерията около смъртта на охранител в Партийния дом се заплита!

0 2 618
0
0

Мистериозна смърт на млад мъж охранител на Партийния дом предизвика множество коментари сред обществеността. Ден, след като близки на млад охранител разказаха пред камерата на bTV за мистериозната му смърт в бившия Партиен дом, неяснотите по случая стават все повече. Според работодателя на Даниел Тасев, починалият е бил един от най-добрите служители на фирмата, но във фаталната нощ по неизяснени причини е напуснал поста си, за да говори със служител на НСО.

Шахтата, в която е намерено тялото, пък е извън обсега на камерите.
От МВР работят по хипотезата за трудова злополука, но цялата тайнственост около случилото се притеснява близките.
„Всички варианти са възможни, предвид какво работи в тази сграда, може нещо да е скрито”, коментира лелята на Даниел – Катя Еленкова. Тя посочи, че все още даже не знаят къде е тялото на младия мъж.
„Не знам дали е бутнат или е станало нещо, но ще се борим да разберем”, каза и брат му – Бранко Величков.
„Ние също искаме да разберем истината, защото Даниел беше един от най-добрите ни служители”, подчерта собственикът на охранителната фирма Филип Чипев. Той обясни, че фирмата („Дефанс консулт“) има задължение да охранява само от 19 ч. до 7 ч. и така нейните служители не се засичат.

Освен това даже ръководството няма достъп до мястото: „Това е обект под специална охрана на НСО. Достъп имат само трима охранители с предварително одобрен специален достъп”. Един от тях, който застъпил на следващата вечер разбрал за нещо необичайно в смяната на Даниел: „От 7 до 9 и половина не е бил на работното си място, бил е при охраната от НСО, говорили са”.

Официално обаче фирмата не е получила информация от институциите. Шахтата, където е намерено тялото, е извън обсега на охранителната камера.
„Дефанс консулт” е свързана със зам.-министъра на труда и социалната политика Султанка Петрова. Чипев е баща на внуците й, а съпругът на Петрова е негов пълномощник. Шефът на фирмата обаче е категоричен, че дружеството няма общо с изпълнителя на реконструкцията на сградата, който е избран с обществена поръчка и след това е наел охрана.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!