/Видео/ Мистерия: Откриха тялото на 25 -годишен охранител на Партийния дом в шахта…

Мистерията около смъртта на охранител в Партийния дом се заплита!

0 2 554

Мистериозна смърт на млад мъж охранител на Партийния дом предизвика множество коментари сред обществеността. Ден, след като близки на млад охранител разказаха пред камерата на bTV за мистериозната му смърт в бившия Партиен дом, неяснотите по случая стават все повече. Според работодателя на Даниел Тасев, починалият е бил един от най-добрите служители на фирмата, но във фаталната нощ по неизяснени причини е напуснал поста си, за да говори със служител на НСО.

Шахтата, в която е намерено тялото, пък е извън обсега на камерите.
От МВР работят по хипотезата за трудова злополука, но цялата тайнственост около случилото се притеснява близките.
„Всички варианти са възможни, предвид какво работи в тази сграда, може нещо да е скрито”, коментира лелята на Даниел – Катя Еленкова. Тя посочи, че все още даже не знаят къде е тялото на младия мъж.
„Не знам дали е бутнат или е станало нещо, но ще се борим да разберем”, каза и брат му – Бранко Величков.
„Ние също искаме да разберем истината, защото Даниел беше един от най-добрите ни служители”, подчерта собственикът на охранителната фирма Филип Чипев. Той обясни, че фирмата („Дефанс консулт“) има задължение да охранява само от 19 ч. до 7 ч. и така нейните служители не се засичат.

Освен това даже ръководството няма достъп до мястото: „Това е обект под специална охрана на НСО. Достъп имат само трима охранители с предварително одобрен специален достъп”. Един от тях, който застъпил на следващата вечер разбрал за нещо необичайно в смяната на Даниел: „От 7 до 9 и половина не е бил на работното си място, бил е при охраната от НСО, говорили са”.

Официално обаче фирмата не е получила информация от институциите. Шахтата, където е намерено тялото, е извън обсега на охранителната камера.
„Дефанс консулт” е свързана със зам.-министъра на труда и социалната политика Султанка Петрова. Чипев е баща на внуците й, а съпругът на Петрова е негов пълномощник. Шефът на фирмата обаче е категоричен, че дружеството няма общо с изпълнителя на реконструкцията на сградата, който е избран с обществена поръчка и след това е наел охрана.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!