/ Видео/ Лидерът на „Възраждане“ К. Костадинов създава структура в Благоевград

2

Председателят на политическа партия „Възраждане“ Костадин Костадинов гостува в Благоевград с идеята да създаде  структура на партията.
Вече се среща със симпатизанти и обяснява идеята си. Среща се и с местни общински съветници, които са му направили добро впечатление.

„ Има доста симпатизанти, които проявяват интерес и искат да влязат в контакт с нас. Ние за разлика от останалите политически партии не правим структурата си като отиваме да съобщим на хората и да правим нещо централизирано. При нас нещата вървят отдолу нагоре. Търсят ни хората. Правим срещи поотделно със всеки един от тях. Обясняваме им какво се изисква когато станат членове на „Възраждане““,обясни Костадинов.

Идеята е хората не само да се запишат в една организация, а да участват активно в тяхната кауза, както и в каузата, която правят на местна почва.

„ Когато станат членове на „Възраждане те ще са хората, които ще решават местната политика. Ние по никакъв начин няма да се месим на местна почва“, коментира още той и допълва, че не делят хората и за тях всеки един гражданин е кауза.

В момента върви кампания за раздаване на безплатния учебник „Родинознание“.Другата седмица дарението ще се извърши в училището в Якоруда.

Костадин Костадинов е завършил е балканистика и право, владее руски и английски език. Бивш областен координатор на ВМРО за Варненска, Добричка и Шуменска област. Напуска ВМРО в началото на 2013 г.
Автор е на документални филми за българите в Албания, Егейска Македония, Северна Добруджа, както и на най-четената електронна българска книга – учебникът по „Родинознание“ за деца от 1 до 4 клас, който разпространява безплатно.

Ето какво каза още Костадин Костадинов:

0
0
Други новини
2 Коментара
 1. Коцьо гербера ,който стана Възраждане каза

  Коцка, голям Нарцис си и скоро това ще го разберат тези ,които си прилъгал отново..Не търпиш чуждо мнение и така на татък. Такъв диктатор не съм виждал в политическите партии..

  1

  0
 2. Важно! каза

  Този индивид мечтае и се стреме да саздаде нов „народен съд“, който да убива „враговете“ в главата му?! На този социопат трябва да бъде ЗАБРАНЕНО да се занимава с обществена дейност и политика!!! Службите да се самосезират.

  0

  0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!